ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΡΙΨΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ «ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ»

Με την παρουσία μελών της οικογένειας του Κώστα Σπανίδη, εκπροσώπων του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ αλλά και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, φίλων, συναθλητών, προπονητών και πολλών αθλητών γιορτάστηκε η ημέρα μνήμης του ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ. Όλοι κάναμε το βήμα μας για να Τιμήσουμε τη μνήμη ενός πραγματικά χαρισματικού από πολλές απόψεις ανθρώπου του αθλητισμού που δυστυχώς μας άφησε νωρίς. Οι κορυφαίοι αθλητές των ρίψεων που αγωνίστηκαν (Δίσκο, Ακόντιο, Σφαίρα και Σφύρα) όχι μόνο χάρηκαν τη συμμετοχή τους λόγω των συνθηκών που με περισσή φροντίδα επιμελήθηκαν οι συνάδελφοι του Κώστα, επιτελικοί του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αλλά τα κατάφεραν και στις επιδόσεις.

Κορυφαία η επίδοση των 63.00μ. στο Δίσκο από τον Γιώργο Τρέμο που και πάλι … μας τρόμαξε. Ο αγώνας της Δισκοβολίας (Α) που παρακολουθήσαμε, αφού είχαμε και εντολή από τον Νίκανδρο να παρακολουθήσουμε τους κολλητούς του (Γιώργο και Ορέστη), ήταν υπέροχος. Τον πήχη ανέβασε ψηλά πρώτος ο Ορέστης Αντωνιάδης με βολή 61.77 και απάντησε ο Τρέμος με την αγριοφωνάρα του και τα 60.50 και μετά 63.00μ. Τι φωνάζεις μωρέ; Θες να τρομάξεις το Δίσκο αλλά στο τέλος εμάς τρομάζεις.

 

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τίμησε τον Κώστα Σπανίδη ποικιλοτρόπως. Τόσο ο πρόεδρος κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος όσο και μέλη του Δ.Σ., προπονητές, γονείς αθλητών και αθλητές (μικροί και μεγάλοι) ήσαν παρόντες. Αγωνιστικά, μπορεί ο σύλλογος να μη διαθέτει ακόμη πολλούς ρίπτες αλλά εκπροσωπηθήκαμε άψογα από τους διαχρονικούς μας αθλητές κ. Γιώργο Φαρμάκη και Γιώργο Πατσαβέλα που Τίμησαν τα ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ. Μπράβο σας κούκλοι αλλά περιμένουμε και κανένα ρεκόρ συλλόγου έτσι για να παραδειγματίζονται οι «φλώροι» ωχ! οι μικροί ήθελα να πω!
(Στη φωτογραφία) οι μικροί μας αθλητές με τους προπονητές τους που ήρθαν στο χώρο των ρίψεων για να τιμήσουν την εκδήλωση μνήμης του Κώστα Σπανίδη, δεν έχασαν την ευκαιρία και φωτογραφήθηκαν με την αθλήτρια του Κώστα Σπανίδη την δις 2η σε Ολυμπιακούς Αγώνες Δισκοβόλο μας, Τασούλα Κελεσίδου. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by