ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΑ Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ!

Της Σοφίας Γκοτζαμάνη

Η μέρα των αγώνων πλησιάζει και οι προετοιμασίες «παίρνουν φωτιά»!

Όλα όμως μοιάζουν να προχωρούν υπέροχα καθώς οι τόσες δουλειές και τα τόσα «τρεχάματα» που δημιουργεί η προετοιμασία ενός τέτοιου αγώνα… γίνονται άλλα τόσα…! Αφού τόσοι άνθρωποι (Δ.Σ. προπονητές, γονείς, φίλοι , αθλητές) σκέφτονται διαρκώς το πως θα μπορέσει η διοργάνωση των Ε΄ Χειμωνιδείων να γίνει ακόμη καλύτερη! Στο ερώτημα όμως πως υλοποιούνται όλα αυτά, την απάντηση έρχεται να τη δώσει η γνωστή ρήση: «Τα πολλά χέρια είναι ευλογημένα»! Και στον Α.Σ. ΡΗΓΑΣ υπάρχουν «πολλά χέρια»!!! Όταν στα χέρια της στενής «οικογένειάς μας» προστίθενται τα χεριά των φίλων μας και τα χέρια των φίλων των φίλων μας… Κάθε μέρα βλέπουμε ανθρώπους που άκουσαν τυχαία γι αυτή τη προσπάθεια ή άτομα που τα «γνωρίσαμε χθες» και δε γνωρίζουν το σύλλογό μας, να βοηθούν στη προετοιμασία των αγώνων ή να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν εθελοντικά αφιερώνοντας πολλές ώρες την ημέρα των αγώνων.  

Ανάμεσα στους φίλους μας που βοηθούν τα τελευταία χρόνια αυτή τη προσπάθεια, βάζοντας τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα είναι ο Θανάσης Μανάβης. Ο Θανάσης είναι ο «καλλιτέχνης» που για άλλη μια φορά μας έφτιαξε την φανταστική αφίσα των αγώνων!

Και επειδή ότι και να πω εγώ ο κύριος Φώτης θα τα πει καλύτερα ας κάνω ένα «clopy-paste» το mail που έστειλε στο Θανάση. (Κύριε Φώτη δε μπορείτε να πείτε… κάτι έμαθα διαβάζοντας τα άρθρα σας τόσα χρόνια…!)

 

Γράφει λοιπόν ο κύριος Φώτης:

«Θανάση, Πάλι μας έφτιαξες!

Περιμέναμε να δούμε κάτι απλό κάτι προσγειωμένο στην Ελληνική πραγματικότητα και εσύ μας απογείωσες και μας έφτασες στα ουράνια!

Με τέτοια αφίσα, πώς να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να νομίζουμε ότι ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ είναι το κάτι άλλο και ότι (όλοι) εμείς είμαστε η καλύτερη παρέα, που όσο πάει και μεγαλώνει;

Άτομα, όπως εσύ, χωρίς να μας ξέρουν, χωρίς να μας έχουν δει, χωρίς να έχουν γνωρίσει τον Κώστα Χειμωνίδη, «βάζουν πλάτη» και βοηθούν την κοινή προσπάθεια (όλων μας) για να Τιμήσουμε ανθρώπους που πρόσφεραν.

Ενεργοποιούνται ακούγοντας μόνον από τους κολλητούς τους, από το στρατό ή από αλλού, και συνδράμουν στο να Τιμούμε τους ανθρώπους που  όλη τους η πορεία στη ζωή, τους κατέταξε στα «παραδείγματα προς μίμηση».

Με τέτοιους φίλους κανείς δεν μπορεί να μας αποσπάσει από το δρόμο που χάραξε ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ και που οδηγεί σε συνειδητή προσπάθεια … «και εμείς με τη σειρά μας να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε…..».

Το αν το καταφέρουμε δεν έχει και τόση σημασία. Η ουσία είναι ότι προσπαθούμε και νομίζουμε ότι είμαστε σε «καλό δρόμο» αφού όταν μερικές φορές “ξεφεύγουμε” βλέπουμε το φρύδι του Κώστα Χειμωνίδη σηκωμένο, που σημαίνει  … “πάρτε το αλλιώς, θα βρείτε”!

Θανάση σε ευχαριστούμε.

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους απανταχού Φίλους του Κώστα Χειμωνίδη

Φώτης Κατσίκας.»

 

Το ευχαριστήριο μήνυμα στο Θανάση Μανάβη (αλλά και στον κολλητό του «διαμεσολαβητή» Δημήτρη Ψαλλίδα, που δε μας ξεχνάει…) είναι μια καλή αφορμή να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους προσφέρουν και θα προσφέρουν με το δικό τους τρόπο στα «Ε΄Χειμωνίδεια».

Όσο για την υπέροχη αφίσα μας όποιος θέλει μπορεί να την τυπώσει ή να μας τη ζητήσει για να τη κολλήσει στη βιτρίνα κάποιου μαγαζιού που έχει πρόσβαση ή όπου αλλού νομίζει.

print

Written by