ΘΕΟΦΑΝΗΣ & ΡΩΞΑΝΗ ΠΑΡΟΝΤΕΣ – ΚΟΣΜΑΣ & ΕΛΕΝΗ ΚΑΘΟΔΟΝ

Θεοφάνης και Ρωξάνη επέστρεψαν από το Τάμπερε της Φινλανδίας μετά από απουσία 10 μηνών ακριβώς (23 Ιουλίου 2013 – 23 Μαΐου 2014). Οι «σωστοί» της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και πανταχού παρόντες  που φαίνονται στη φωτογραφία, υποδέχτηκαν τα παιδιά μας στο αεροδρόμιο. Ο Θεοφάνης με τη Ρωξάνη όχι μόνον ήρθαν το απόγευμα στην προπόνηση αλλά ο Θεοφάνης ανέλαβε αμέσως «καθήκοντα» αφού, για να Τιμήσουμε τη μνήμη του Κώστα Σπανίδη αλλά και να κάνουμε τα κέφια του Τρέμου και του Νίκανδρου έπρεπε να αφήσουμε για λίγο την προπόνηση των «Φλώρων» και να πάμε στο χώρο των ρίψεων, όπου γίνονταν η Δισκοβολία. Ο Θεοφάνης μας αντικατέστησε επάξια! Ποιος τολμάει πλέον να του πάει κόντρα με τα 83 του κιλά!!!
Θεοφάνη – Ρωξάνη, σας ευχαριστούμε και καλώς ορίσατε. (Στην προπόνηση της Δευτέρας … υπάρχει έκπληξη)!
Σύντομα στις 30 Μαΐου 2014 επιστρέφει και το άλλο μας ξενιτεμένο δίδυμο Κοσμάς και Ελένη. Με το καλό να έρθουν και τα άλλα Φλώρια για να χαρούμε λίγο και εμείς «τα παιδιά μας».
Κάπου στο πρώτο 15θήμερο του Ιουνίου, που θα είναι εδώ και τα παιδιά μας της Κύπρου (ίσως και τα φαντάρια μας),  να ετοιμάζονται οι απανταχού παλαιοί αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Θεσσαλονίκης, Κοζάνης κ.ά) για μια έξοδο. Είναι καιρός να τα πούμε και λίγο από κοντά. Λεπτομέρειες μετά την επιστροφή μας από το Αζερμπαιτζάν. Θα λείψουμε  (27 Μαίου – 2 Ιουνίου 14).

print

Written by