ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ

Από την πρώτη κοινοποίηση της προκήρυξης των Χειμωνιδείων είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων με σκοπό την ομαλότερη διεξαγωγή τους ανάλογα με το πλήθος των δηλωθέντων αθλητών σε κάθε αγώνισμα. Στη πορεία προέκυψε και η ανάγκη να συνδυαστεί ο χαρακτηρισμός αγωνισμάτων ως «κριτήριο» από τον ΣΕΓΑΣ (και οι απαιτήσεις που αυτό συνεπάγεται)  με την επιθυμία του διοργανωτή συλλόγου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των δηλωθέντων αθλητών.

Λαμβάνοντας υπ όψιν όλα τα δεδομένα ανακοινώνουμε το τελικό πρόγραμμα των αγώνων που κατά την γνώμη των διοργανωτών αποτελεί «τη βέλτιστη λύση του προβλήματος».

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η προσπάθεια της εξασφάλισης των όρων των «αγωνισμάτων κριτηρίων» χωρίς να αποκλεισθούν κάποιοι δηλωθέντες αθλητές οδήγησε στις εξής αλλαγές:

1)    Το «Άλμα επί κοντώ Ανδρών-Παίδων» θα γίνει σε δύο χωριστούς αγώνες «Άλμα επί κοντώ Ανδρών» και «Άλμα επί κοντώ Παίδων». Τις δύο λίστες που γνωστοποιούν στους αθλητές σε ποιο από τα δύο γκρουπ θα αγωνιστούν μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ   ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΑΙΔΩΝ

2)    Το «Μήκος Ανδρών» θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ. Ο χωρισμός των αθλητών έγινε βάσει επιδόσεων. Το Α΄ Γκρουπ θα είναι αυτό που θα αποτελέσει αγώνα κριτήριο. Τις δύο λίστες που γνωστοποιούν στους αθλητές σε ποιο από τα δύο γκρουπ θα αγωνιστούν μπορείτε να τις βρείτε εδώ.   ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ – Α΄ ΓΚΡΟΥΠ         ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ – Β΄ ΓΚΡΟΥΠ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο Β΄Γκρουπ του Μήκους ανδρών κάθε αθλητής θα πραγματοποιήσει ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΑΛΜΑΤΑ.

3)    Τα αγωνίσματα των δρόμων που αποτελούν κριτήρια θα διεξάγονται έτσι ώστε οι αθλητές που λόγω επιδόσεων δικαιούνται να συμμετέχουν στον αγώνα κριτήριο να τρέχουν στις πρώτες σειρές. Αμέσως μετά θα ακολουθούν σειρές με όλους τους άλλους αθλητές που έχουν δηλωθεί.

Γκοτζαμάνη Σοφία

print

Written by