ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:00 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Το Σάββατο πλησιάζει και σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται «φως στο τούνελ» της προετοιμασίας των αγώνων. Τα περισσότερα θέματα έχουν διευθετηθεί, ώστε να μπορούμε να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες και να προσπαθήσουμε  να προβλέψουμε κάθε ανάγκη που πρόκειται να προκύψει. Ο στόχος των διοργανωτών δεν είναι να γίνει μια «άριστη διοργάνωση». Θα είμαστε ήσυχοι και ικανοποιημένοι μόνο αν ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούμε! Γι’ αυτό ο καθένας μας από το δικό του πόστο «τα δίνει όλα» σε αυτή τη προσπάθεια.

Στα φετινά Χειμωνίδεια το πλήθος των εθελοντών φίλων, γονέων και αθλητών είναι πραγματικά μεγάλο. Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν από κοντά το ρυθμό της προετοιμασίας και δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι» για τον «αγώνα» του Σαββάτου.

Εδώ και δύο εβδομάδες στο κυλικείο του σταδίου σχηματιζόταν ένας μεγάλος κύκλος από καρέκλες. Και ο κύκλος όλο και μεγάλωνε! Εκεί οι άνθρωποι της «οικογένειας του Ρήγα» συζητούσαν και συντόνιζαν την προετοιμασία των αγώνων. Και η διάθεση όλων να προσφέρουν σε αυτή τη προσπάθεια αποτέλεσε μία αφορμή ώστε τα μέλη της «οικογένειας» να έρθουμε «ακόμα πιο κοντά».

Η τελευταία συνάντηση για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες των αγώνων θα γίνει Παρασκευή 8μμ. στο κυλικείο του σταδίου. (Αυτή τη φορά μη μας ζητήσετε σουβλάκια. Ο κύριος Φώτης λείπει…)

Γκοτζαμάνη Σοφία

print

Written by