Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 2ος ΣΤΑ TRIALS ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Π)

Όπως όλοι θα έχετε διαβάσει δύο βασικά μέλη της «οικογένειας του Ρήγα» απουσίαζαν από τα Ε’ Χειμωνίδεια. Η «ψυχή» του συλλόγου ο κ.Φώτης και ένας από τους καλύτερους αθλητές μας, ο Γιώργος Τριανταφύλλου είχαν αναχωρήσει από τη περασμένη Τρίτη για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν γιατί ο Γιώργος κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον προκριματικό της Ολυμπιάδας παίδων.

Ξέραμε από τη Παρασκευή ότι ο αγώνας του Γιώργου θα ήταν την ίδια ώρα με τα Χειμωνίδεια!  Όταν μέσα στην παραζάλη των δικών μας αγώνων (την ώρα που γίνονταν τα kidsAthletics) χτύπησε το τηλέφωνο και μάθαμε τα νέα πετάξαμε στα σύννεφα!!! Ο Γιώργος με τη πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση του προπονητή του κ.Φώτη Κατσίκα κατάφερε με νέο ατομικό ρεκόρ να υπερβεί τα 4,95μ. καταλαμβάνοντας τη 2η θέση μεταξύ όλων των (Π) επικοντιστών της Ευρώπης! Έτσι εξασφάλισε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την Ολυμπιάδα Παίδων.

Το νέο ανακοινώθηκε από το μικρόφωνο του Καυτανζογλείου την ώρα που διεξάγονταν τα Χειμωνίδεια και το στάδιο «σείστηκε» από τα χειροκροτήματα! Τα συγχαρητήρια και οι ευχές έπαιρναν και έδιναν και τα χαμόγελα δε ξεκολλούσαν από τα πρόσωπά μας.

Μπράβο Γιώργο! Μπράβο κύριε Φώτη! Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και επειδή παρακολουθούμε από κοντά τη προσπάθεια και των δύο είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

Γιωργάκη με τόσα συγχαρητήρια και τόσες ευχές, στην Ολυμπιάδα πας καρφί για το χρυσό!

Γκοτζαμάνη Σοφία

 

print

Written by