ΑΣ ΡΗΓΑΣ – Δ.Σ. ΙΟΥΝΙΟΥ – ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12.6.14 ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Την επόμενη Πέμπτη 12-6-14 και ώρα 21:30 θα γίνει το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το μήνα Ιούνιο στο “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ” (Σαρανταπόρου 35, τηλ. 2310847765 κάθετος στη Λεωφόρο Στρατού).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι: Απολογισμός Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, προετοιμασία για Πανελλήνια πρωταθλήματα περιόδου 2014, προβλήματα από τη χρήση αποθηκευτικού χώρου στο Καυτανζόγλειο, προτάσεις, απόψεις

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ

 Α)  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ: Βγαίνω από περιφερειακό για Καυτανζόγλειο, περνάω την Αγίου Δημητρίου, συνεχίζω ίσια κάτω στην ΚΑΤΣΙΜΗΔΟΥ (περίπου 800μ.). Περνάω την ΠΑΠΑΦΗ, περνάω την Ν. ΕΓΝΑΤΙΑ και συνεχίζω ίσια κάτω, στην Κατσιμήδου προς την ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
Στην  ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στρίβω δεξιά (περνάω μπροστά από τον ΕΥΚΛΕΙΔΗ), μετά από  280 μ. στρίβω και πάλι δεξιά, στη  ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ (προς το Κέντρο). Η ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  είναι στα 230 μ. Δεξιά.  Στο Νο 35 είναι το “ΚΑΦΕ ΓΑΛΑΞΙΑΣ“. Προσοχή: Η Σαρανταπόρου είναι μονόδρομος, δεν ανεβαίνει από τη Λ. Στρατού.  (Είναι στα 50μ. από τη Λ. ΣΤΡΑΤΟΥ, γιαυτό αν βρείτε να παρκάρετε στη Λ. Στρατού).

Β)  ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ:  Από την Πλατεία της ΧΑΝΘ συνεχίζω προς τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ.  Περνάω την ΛΥΣ. ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΟΥ, την  ΚΥΒΕΡΝΙΔΟΥ και φτάνω στην ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ  (στο Νο 35 είναι το “ΚΑΦΕ  ΓΑΛΑΞΙΑΣ”). Προσοχή: Η Σαρανταπόρου είναι μονόδρομος, δεν ανεβαίνει από τη Λ. Στρατού. Είναι στα 50μ. από τη Λ. Στρατού, γιαυτό αν βρείτε, παρκάρετε στη Λ. Στρατού. Το Δ.Σ. είναι ανοιχτό στα Μέλη (Επίτιμα & Ενεργά) καθώς και στους γονείς των αθλητών μας και τους φίλους του Συλλόγου.

print

Written by