ΟΙ «ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΙ» -ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ

Για δεύτερη φορά οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν εμφανίζονται στις λίστες των δηλωμένων αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το παράξενο δεν είναι αυτό. Το παράξενο είναι ότι ενώ και η Αθήνα (κ. Μαίρη Παναγιωτάκη) και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (κ. Χρυσοστομίδης) διαβεβαιώνουν ότι πήραν τις δηλώσεις,  οι αθλητές μας και πάλι δεν εμφανίζονται στις λίστες (όπως και στο πρωτάθλημα των Νέων).
Ε! το συμπέρασμά μας δεν είναι αυθαίρετο. Σίγουρα οι «ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΙ» – ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ. (Το ανεξήγητο είναι:  πώς και η Μαρκέλλα-Θεοπούλα πέρασε στις πολύ όμορφες)!
Και από εδώ ξεκινάει το δευτερεύον πρόβλημα, ενημέρωσης των ενδιαφερομένων αθλητών και γονέων. Ενημερώνουμε λοιπόν όσους ανησυχούν, ότι όλα είναι τακτοποιημένα. Περνάμε ξανά τις δηλώσεις τονίζοντας ότι και τα 5 κορίτσια συμμετέχουν και στην 4Χ80 (ΠΚ-Α). [Ανανιάδου-Κόκκοτα, Θεοδωρίδου, Ευσταθίου, Μπαλίδου και αναπληρωματική η Παναγιωτίδου]. Όλοι οι αθλητές αγωνίζονται με την αγωνιστική στολή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2014 (όποιος δεν την πήρε να τη ζητήσει από τους προπονητές.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ (ΠΠ-ΠΚ/Α), για μια ακόμη φορά, με διευκρινίσεις.

print

Written by