ΤΑΛΙΝ 2014: ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΙΤ (21-22/6 13:00 ME16:00)

Από Segas.gr
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (21-22/6), θα έχουν οι πολίτες σε όλη τη χώρα. Η ομοσπονδία απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και τα παραχώρησε στη  ΝΕΡΙΤ , προκειμένου να μεταδοθεί και τηλεοπτικά (13.00-16.00) η προσπάθεια των αθλητών μας στο Ταλίν.
Ο ΣΕΓΑΣ έχει ήδη εξασφαλίσει το δικαίωμα και θα δείξει τους αγώνες μέσα από το site της, αλλά και μέσα από τα site www.sport24.gr, www.contra.gr, www.dailymotion.com.gr, που ανήκουν στον χορηγό επικοινωνίας, 24MEDIA.
«Για τον ΣΕΓΑΣ η ευρύτερη δυνατή προβολή του ελληνικού στίβου ήταν και παραμένει σημαντική προτεραιότητα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την εθνική μας ομάδα. Ακριβώς γι΄ αυτό αποφασίσαμε να αγοράσουμε τα δικαιώματα της μετάδοσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, τα οποία παραχωρήσαμε στη ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν  την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών μας όλοι οι Έλληνες σε όλη την χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

print

Written by