ΤΑ ΕΙΧΕ “ΟΛΑ” Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Όταν ανακοινώσαμε την «ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είχαμε ως στόχο,με τα ποδήλατα, να γνωρίσουμε από κοντά τη Νέα Παραλία, τους θεματικούς της κήπους, να περιπλανηθούμε στο Λευκό Πύργο και να καταλήξουμε κοντά στο άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου για ένα «πρόχειρο» πικ-νικ στο γρασίδι.
Το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα, τα πάντα κύλισαν ρολόι! με μία μόνο διαφορά.  Μεσολάβησαν τόσα πολλά και όμορφα συμβάντα, τόσες πρωτόγνωρες εμπειρίες για τα παιδιά αλλά και τους γονείς (γενικά τους μεγάλους),  που -χωρίς ίχνος υπερβολής- θα λέγαμε ότι οι προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. που πρωτοστάτησαν και σε αυτή την εκδήλωση και πάλι «έγραψαν». Μια τόσο οργανωμένη και άρτια εκδήλωση μόνο με το μεράκι και την απύθμενη διάθεση για προσφορά της «παρέας» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα μπορούσε να γίνει.
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σε όσους είχαν την ιδέα αλλά και σε όσους κοπίασαν για να υλοποιηθεί η ιδέα με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστούμε όλους όσους κοπίασαν για να περάσουμε όλοι μας υπέροχα αλλά και όσους ομόρφυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους φίλους των φίλων, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ένα μεγάλο εύγε και στους γονείς που ανέβηκαν στα ποδήλατα ή περπάτησαν μαζί με τα παιδιά τους, έπαιξαν και γέλασαν μαζί τους. Για τη δική μας φιλοσοφία αυτές οι Πατερο-ώρες και Μητερο-ώρες που «ξοδεύονται» μαζί με τα παιδιά και για τα παιδιά είναι … ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ.
Δεκάδες φωτογραφίες περάστηκαν από τους «φωτογράφους» στο fb. Στη σελίδα μας θα περάσουμε μόνο δύο τρείς αντιπροσωπευτικές (ποιες να πρωτο-διαλέξουμε)!

print

Written by