ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Ε/Ν ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ – ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ

Από segas.gr
Οι ελπίδες του ελληνικού στίβου, οι αυριανοί πρωταγωνιστές αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο (28-29/6) στις Σέρρες όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί  τα έτη  1995 – 1996 καθώς και  Παίδες και οι Κορασίδες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1997 – 1998 (σε ορισμένα αγωνίσματα). Μετά την ολοκλήρωση και καταγραφή των δηλώσεων συμμετοχής θα  αγωνιστούν στο δημοτικό στάδιο Σερρών 733 αθλητές/τριες, (403 έφηβοι) και (330 νεάνιδες),  από 120 περίπου συλλόγους της χώρας. Τις συμμετοχές σε κάθε αγώνισμα – λίστες συμμετοχής- στους εφήβους και στις νεάνιδες μπορείτε να τις δείτε ανοίγοντας τα αντίστοιχα αρχεία.  ΝΕΑΝΙΔΕΣ,   ΕΦΗΒΟΙ

Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που συμμετέχουν ταξιδεύουν ως εξής:  
Όσοι αγωνίζονται το Σάββατο πρωί (Τριανταφύλλου Γ., Ρουσομάνης Α., και Σολομωνίδης Απ.) αναχωρούν την Παρασκευή το απόγευμα.
Όσοι αγωνίζονται Κυριακή πρωί, (Τριαναταφύλλου Ν., Κυριακίδου Στ., Παπαχαρίσης Χ., και Μουρουδέλης Δ.) αναχωρούν Σάββατο απόγευμα. Λεπτομέρειες στην προπόνηση.

print

Written by