ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (1997)

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν που έγινε στις Σέρρες 28-29/6/14 αγωνίστηκαν 5 αθλητές. Όλοι οι αθλητές ανήκουν στην κατηγορία των (Π/Κ,  1997-1998)  και η συμμετοχή τους αποσκοπούσε στην απόκτηση εμπειριών για το πρωτάθλημα των Π/Κ που θα γίνει σε 15 ημέρες. Το ευχάριστο είναι ότι σε κάθε αγώνα των αθλητών μας έρχονται και οι γονείς των παιδιών που το συνδυάζουν με διακοπές και οι αγώνες πλέον έχουν γίνει σημείο αναφοράς για όλους, αθλητές, προπονητές γονείς και φίλους. Συντονιστές των γονέων ο κ. Τριανταφύλλου με τον κ. Σολομωνίδη , που βοηθούν σε όλους τους τομείς.  Ρυθμίζουν τα διαδικαστικά ακόμη και  τα ξενοδοχεία των γονέων. Κύριοι Σας ευχαριστούμε για την «προσφορά σας» σε όλους τους  τομείς …

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου και πάλι ήταν από τους πρωταγωνιστές του άλματος επί κοντώ, όπου με 4.70 τελικά πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Μετά το 4.70 πήγε κατευθείαν στο 4.90 όπου αν και είχε «τεράστια» άλματα πήχης έπεσε και έτσι έμεινε στην 3η θέση. Το τρίτο άλμα του Γιώργου στο (4.90), που ήταν πολύ ψηλό αλλά στο κατέβασμα ο πήχης δεν του έκανε τα κέφια, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


Το ευχάριστο είναι ότι ο Γιώργος είναι σε καλό δρόμο και παρά τα μικρά ή μεγαλύτερα λάθη του (που προσπαθεί να τα διορθώσει) φτάνει σε επιδόσεις που είναι πολύ καλές για την ηλικία του. Ήδη έχει προκριθεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες παίδων που θα γίνουν σε 1 ½ μήνα στην Κίνα.
Οι δύο μικρότεροι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Ρουσομάνης Αθανάσιος (1998) και Σολομωνίδης Απόστολος (1998) πέρασαν το 3.80 και 3.60 αντίστοιχα και δεν μπήκαν  στον τελικό του αγωνίσματος. Είμαστε σίγουροι ότι το ρεκόρ τους θα το κάνουν στο Πανελλήνιο Π/Κ. Επειδή γιορτάζει σήμερα ο Απόστολος περνάω το χαμένο του άλμα στο 3.80 και πέστε μου εσείς αν το έχει το ύψος ή όχι!    Κούκλοι περιμένω τα ρεκοράκια σας!

Νικητής ήταν ο Β. Νταμοτσίδης (1995) με 4.90 και 2ος το Π. Χατζίου (1996) με 4.80. Με ατομικό ρεκόρ (4.60)  ήταν στην 4η θέση ο Θ. Γάτσιος! ΠΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε/Ν.

Ο Δημήτρης Μουρουδέλης (1997) αγωνίστηκε στο Μήκος των εφήβων για να αποκτήσει εμπειρίες, όπου πέτυχε άλμα στα 5.97, σίγουρα μπορεί και καλύτερα). Η Κυριακίδου Στεφανία-Αντωνία αγωνίστηκε στο επί κοντώ όπου με μεταλλικό παλμό (χωρίς λύγισμα) πέρασε το 2.80 που την κατέταξε στην 16 θέση αλλά δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στον τελικό. Η Ναταλία “μας” τελικά δεν αγωνίστηκε αφού το χέρι που της πονάει, δεν πέρασε ακόμη.
Όλοι οι παραπάνω με την προσθήκη και των μικρότερων 1999 και 2000 θα αγωνιστούν σε 15 ημέρες στο πανελλήνιο Π/Κ που θα γίνει στη Λάρισα.
Σχεδόν όλοι οι (Π/Κ και ΠΚ-ΠΠ/Α΄)  θα αγωνιστούν ενδιάμεσα στο Λιτόχωρο (μεθαύριο Τετάρτη 2-7-14) αλλά και στο Άργος Ορεστικό (Τετάρτη 9-7-14) εφόσον γίνουν δεκτοί από τους διοργανωτές. Να ετοιμάζεστε…

print

Written by