«ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠEITAI – ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ (10:30)

Την Πέμπτη το πρωί στις 10:30 θα γίνει η υποδειγματική διδασκαλία του προγράμματος «παίζω επί κοντώ» η οποία θα βιντεοσκοπηθεί για διδακτικούς σκοπούς. Παρακαλούνται οι μικροί μας αθλητές του άλματος επί κοντώ, να βρίσκονται στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» από τις 10:00 για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Το βίντεο θα προβληθεί σε φοιτητές, καθηγητές και σε όλο τον κόσμο και είναι ευκαιρία για τους μικρούς μας επικοντιστές να δείξουν τις επιδεξιότητές τους σε όλο τον Κόσμο. Η υποδειγματική θα γίνει από τον κ. Κατσίκα Φώτιο και η βιντεοσκόπηση από τους καθηγητές των ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκης και Αθήνας (κ.κ. Παπαιακώβου Γ., Θεοδώρου Α., Πανουτσακόπουλο Β., και Κόλλια Η.).
Λόγω των εξετάσεων των υποψηφίων των ΤΕΦΑΑ στα αγωνίσματα, που γίνονται αυτές τις ημέρες σ το Κεντρικό Στάδιο η βιντεοσκόπηση θα γίνει στο Κλειστό προπονητήριο «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
 Όσα παιδιά θέλουν να έρθουν  και οι γονείς τους μπορούν να τα φέρουν, ας ενημερώσουν τον κ. Κατσίκα για να είναι τα πάντα υπό έλεγχο. Η υποδειγματική θα τελειώσει γύρω στις 12:30 (μπορεί και νωρίτερα), θα εξαρτηθεί από τους βιντεολήπτες. Στη φωτογραφία το παίζω επί κοντώ με το οποίο μυήθηκαν στο αγώνισμα οι τωρινοί αθλητές Τριανταφύλλου Γεώργιος (με το μπλέ) και Ρουσομάνης Αθανάσιος (που εκτελεί) τον Ιανουάριο του 2009. Ο Γ. Τριανταφύλλου ήδη βρίσκεται στην κορυφή του αγωνίσματος με την υπέροχη επίδοση 4.95 που την επέτυχε στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν όταν αγωνίστηκε και προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς αγώνες (Π) που γίνονται κάθε 4 χρόνια και φέτος θα γίνουν στην πόλη NANJING της Κίνας από 16-28 Αυγούστου 2014. 

print

Written by