Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – ΤΕΤΑΡΤΗ 9.7.14

Με  5 αθλητές του ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει στο Ελληνικό Grand Prix που διοργανώνεται αύριο Τετάρτη 9-7-14 στο Άργος Ορεστικό.
Ο Γιώργος Μπουλγκουρίδης θα κάνει τον πρώτο του αγώνα σε Μήκος και Τριπλούν, μετά το πρόβλημα που είχε από το ποδόσφαιρο, του «έβγαλαν» το νύχι από το μεγάλο δάχτυλο.
Οι παίδες επικοντιστές (Τριανταφύλλου, Ρουσομάνης και Σολομωνίδης) θα κάνουν μία προπόνηση-αγώνα, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος (Π/Κ) που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου στη Λάρισα. Για τον δε Θεοφάνη Μπέλο θα είναι η πρώτη του επαφή με κοντάρι μετά από ένα χρόνο απουσίας του στο εξωτερικό, τον τραυματισμό του στο πόδι αλλά και την ψύξη που οικονόμησε στην  πλάτη! Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.
Η αποστολή των επικοντιστών θα ξεκινήσει από το Καυτανζόγλειο στις 13:00 με το Ι.Χ. του κ. Κατσίκα. Όποιος μπορεί έρχεται λίγο νωρίτερα (12:45) για να ετοιμάσουμε και να φορτώσουμε τα κοντάρια. Τρώμε για μεσημέρι στα σπίτια μας γιατί θα φτάσουμε λίγο πριν τον αγώνα.
Στην επιστροφή, σε όποιον πάει «καλά» στον αγώνα … κερνάω σουβλάκια.
Σε όποιους δεν πάνε «καλά» …  κερνάω  ντομάτα και ψωμί (χωρίς αλάτι).
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν θα επιβαρύνει τους διοργανωτές «ούτε για νερό».
Θέλουμε να κάνουμε τη βόλτα μας μέχρι το Άργος Ορεστικό και δεν περιμένουμε τίποτε από τους διοργανωτές… Απεναντίας τους ευχαριστούμε που μας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούμε.

print

Written by