ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Α/Γ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Ο Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 2ος ΜΕ 5.42

Ακόμη ένα πρωτάθλημα όπου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ήταν παρών». Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όχι μόνον αγωνίστηκαν και προσπάθησαν ο καθένας στο αγώνισμά του (Μπουλγκουρίδης στο Τριπλούν και το Μήκος, Μπέλος και Τριανταφύλλου Ναταλία στο επί κοντώ) αλλά και μας χάρισαν έναν υπέροχο αγώνα με τον Νίκανδρο Στυλιανού στο επί κοντώ. Ο Νίκανδρος πέρασε το 5.10 με την πρώτη. Πήγε στο 5.32, ύψος που πέρασε ο Χρυσανθόπουλος με την πρώτη, και στο οποίο χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες για να το περάσουν τόσο ο Στυλιανού όσο και ο Φιλιππίδης. Το 5.42 το πέρασαν με την πρώτη Στυλιανού και Φιλιππίδης ενώ απέτυχε ο Χρυσανθόπουλος και έμεινε τρίτος. Η συνέχεια ήταν ένας αγώνας που είχε ως στόχο αφενός μεν την πρώτη θέση αλλά και (ίσως ένα Παγκύπριο ρεκόρ που είναι 5.56). Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια στο 5.52 (ύψος που πέρασε ο Φιλιππίδης), Ο Στυλιανού άφησε το 5.52 και πήγε στο 5.60 (στοχεύοντας αφενός μεν να περάσει μπροστά, εφόσον το περάσει, αφετέρου δε στην κατάρριψη του Παγκύπριου ρεκόρ. Η αλλαγή του κονταριού σε αυτό το σημείο  δεν βοήθησε, (πήρε το πιο σκληρό κοντάρι που διέθετε – μας το δάνεισε ο Δημήτρης Πατσουκάκης και ο προπονητής του Φώτης Στεφανή- τους οποίους και ευχαριστούμε). Ο Νίκανδρος έκανε δύο άκυρες στο 5.60 και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση (με 5.42). Νικητής και πάλι ο Κώστας Φιλιππίδης με 5.60.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α/Γ 2014

Δύο μηνών είναι ο Σαραντάρης ο Νεώτερος του Δημήτρη και της Βίκυς και όμως οι «άπαιχτοι γονείς του» τον έφεραν στο Στάδιο για να «βαπτιστεί στον αθλητισμό» πριν ακόμη μπει στην κολυμπήθρα. Ένα «Ρηγάκι» ακόμη στη λίστα των μελλοντικών αθλητών… Κατσάλη Βαγγέλη και λοιποί «χαζομπαμπάδες» τρέμετε, ήρθε η ώρα να χάσετε πανηγυρικά από τους Σαραντάρηδες.

Στη φωτογραφία αθλητές και συνοδοί που βρέθηκαν στην απονομή του άλματος επί κοντώ (Στυλιανού 2ος) στο ΟΑΚΑ. Στο βίντεο το 5.42 του Νίκανδρου Στυλιανού.

print

Written by