Ο ΣΕΓΑΣ ΣΙΩΠΑ – ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ IAAF- ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ!

Ο ΣΕΓΑΣ ΣΙΩΠΑ – ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ IAAF – ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΙΒΟΥ!

Απευθυνθήκαμε εγγράφως στον Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστή Β. και του υποβάλαμε μερικά ερωτήματα που άπτονται της ερμηνείας των κανονισμών. Ζητήσαμε από τον ΣΕΓΑΣ, αφού μελετήσει τα ερωτήματα με τη βοήθεια των Κριτών, να μας απαντήσουν: ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Έκτοτε πέρασαν όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε ένα σωρό αγώνες στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό και όμως ακόμη δεν μάθαμε τις απαντήσεις στα σημεία των κανονισμών που οι γνώμες διίστανται. Στην ερμηνεία συγκεκριμένων άρθρων του κανονισμού  που υπάρχει διαφωνία μεταξύ των προπονητών (κ. Κατσίκας Φ.)  και του Εθνικού προπονητή (κ. Κουτσοφλίνη Ι.).

Στείλαμε τα ερωτήματά μας στις 5 Ιουνίου, πήραμε τηλέφωνα να μάθουμε αν έφτασαν τα έγγραφά μας (μας απάντησαν θετικά), το κουβεντιάσαμε προφορικά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε πηγαδάκια (με κριτές με προπονητές αλλά και μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ) και όμως ακόμη δεν πήραμε ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ -ΕΓΓΡΑΦΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Αφού Ο ΣΕΓΑΣ -μας γράφει- αλλά εμείς δεν λαμβάνουμε καμία επιστολή, θα απευθυνθούμε στην IAAFγια να πάρουμε τις απαντήσεις (δυστυχώς θα γίνουμε και διεθνώς ρεζίλι).

Και μη τολμήσει κανένας από τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ να μου ζητήσει το λόγο γιατί απευθύνθηκα στην IAAF γιατί τότε θα έχουμε -σε όλο της το μεγαλείο- την πραγματική εικόνα των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ (όσων δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους -γιατί υπάρχουν και ΑΨΟΓΟΙ στον ΣΕΓΑΣ-  για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα). Σίγουρα υπάρχουν και υπεύθυνοι άνθρωποι που τιμούν τη θέση που επέλεξαν για να υπηρετήσουν τον Ελληνικό Κλασικό Αθλητισμό. Δυστυχώς αυτοί δεν φαίνονται δεν ακούγονται και αυτό είναι το λάθος μας. Θα πρέπει να εφαρμόζουμε το «ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙ…» και να αποδίδουμε τα εύσημα όπου πρέπει αλλιώς αδικούμε τους σωστούς που χάνονται ανάμεσα στο λεφούσι που ενσκήπτει και εντρυφά σε κάθε υπηρεσία.

Θα κρατήσουμε τις ημερομηνίες αποστολής και απάντησης από την IAAF(αν υπάρξει), έτσι απλά για να δείξουμε στον πρόεδρο τον κ. Παναγόπουλο, που νομίζει ότι οι συνεργάτες του κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ότι τον εκθέτουν καθημερινά ακόμη και στις πιο απλές των περιπτώσεων, όπως στο να απαντήσουν σε ένα έγγραφο που στο κάτω κάτω είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Όπως τονίσαμε πολλές φορές έχουμε υπομονή αλλά κυρίως  δεν τα παρατάμε …

Καλό καλοκαίρι … και να έχετε το νου σας, ίσως η απάντηση να έρθει από το πέλαγος.

print

Written by