Ο ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ -ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ – ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …

Μετά από 50 ημέρες (5.6.14 – 25.7.14) που στείλαμε τα ερωτήματά μας και αφού αναγκαστήκαμε να γράψουμε τρεις φορές στη σελίδα του www.asrigas.gr και μη έχοντας απαντήσεις, τελευταία  να προσφύγουμε και στην IAAF(24.7.14), είχαμε -επί τέλους- (εχθές 25.7.14) και την απάντηση του ΣΕΓΑΣ.  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ:  ΣΕΛΙΔΑ 1, ΣΕΛΙΔΑ 2
Δεν θα σταθούμε στο κείμενο … «ότι τους είπαμε πριν από 50 μέρες «ότι οι κανονισμοί δεν επιδέχονται υποκειμενικές ερμηνείες», το γράφουν σε εμάς, ως συμβουλή!!!
Θα εστιάσουμε στο ρεζουμέ, ότι και στις τρεις περιπτώσεις ο αθλητής «δεν είναι άκυρος» κάτι που δεν δέχονταν ο κ. Κουτσοφλίνης.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ.

Με βάση τα δικά μας πιστεύω ο ΣΕΓΑΣ θα πρέπει:

1) Να ενημερώσει τον Εθνικό προπονητή κ. Κουτσοφλίνη, για να αναθεωρήσει. Από ότι βλέπω έστειλαν το ε-μαιλ μόνον σε εμένα την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον ΣΕΚΣΘ.

2) Να αναρτήσει τις σωστές απαντήσεις στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ (ότι οι αθλητές δεν είναι άκυροι) για να ενημερωθούν όλοι όσοι ενεπλάκησαν στη συζήτηση και δεν «μελετούν» τους κανονισμούς (Εθνικοί προπονητές! παράγοντες αλλά κυρίως οι αθλητές).

3) Ο Εθνικός προπονητής κ. Κουτσοφλίνης θα πρέπει να ενημερώσει τους αθλητές της αποστολής στο Μπακού, τουλάχιστον τους αθλητές των αλμάτων  (ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΧΑΙΔΩ- άλμα σε ύψος), που φώναξε στην κουβέντα και την άφησε με λάθος εντυπώσεις,  αλλά και τους προπονητές που συμμετείχαν στη συζήτηση(ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ), τους οποίους ο κ. Κουτσοφλίνης διαβεβαίωνε με επιμονή ότι «ο αθλητής είναι άκυρος».

4) Τέλος, δεν ζητάω από τον κ. Κουτσοφλίνη να παραιτηθεί, όπως ο ίδιος τόνιζε ότι θα κάνει «αν αποδειχτεί ότι έχει άδικο», όμως ζητάω τόσο από τον ίδιο όσο και από τους άλλους Εθνικούς προπονητές (π.χ. κ. Ευαγγελόπουλο)  να είναι πιο ανοιχτοί σε παντός είδους θέματα, στα οποία υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Τους συναδέλφους δε, που κάθονται και τους γράφουν με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, ας τους αντιμετωπίζουν έστω με ένα τυπικό -ευχαριστώ- για τον κόπο τους, παρά με το εγωιστικό «τα Ελληνικά μου είναι καλά»! Ο Τίτλος του Εθνικού προπονητή δεν κάνει κανέναν αυτόματα και παντογνώστη, αγαπητοί μου φίλοι Γιάννη και  Δημήτρη.

Τους Χαιρετισμούς μου.

Κατσίκας Φώτιος

(κολλημένος με την μπάλα).

 

print

Written by