Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η μεγαλύτερη διοργάνωση για την κατηγορία των Παίδων (1997-1998) είναι οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων που θα γίνουν στη μακρινή πόλη Nanjing της Κίνας από 18-28 Αυγούστου.  
Η Ελλάδα συμμετέχει στους 2ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων με 22 αθλητές από τα αθλήματα: (ΣΤΙΒΟΣ 6, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ 2, ΞΙΦΑΣΚΙΑ 1, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 1, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ 2, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ 1, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 1, ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 4.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ:
Στην Ελληνική αποστολή συμμετέχουν οι 6 αθλητές του Στίβου (3 αγόρια:  ΠΡΟΔΑΝΑΣ Α., ΘΑΝΑΣΗΣ Α., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γ. και 3 κορίτσια:  ΒΑΪΤΣΗ Α., ΡΩΜΑΙΟΥ Κ., ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ Β.),  που κατάφεραν να προκριθούν στους αγώνες πρόκρισης της Ευρώπης που έγιναν στις 31 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ Τριανταφύλλου Γεώργιος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ήδη βρίσκεται μαζί με την αποστολή στην Αθήνα από όπου σήμερα 12 Αυγούστου στις 19:25 αναχωρούν για την Κίνα με το δρομολόγιο: ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΣΑΓΚΑΗ και στη συνέχεια οδικώς για Nanjing. Η επιστροφή θα γίνει με άφιξη στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης στις 31 Αυγούστου 01:40.
Ευχόμαστε στους αθλητές καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αγώνες.

Οι 16 αθλητές από όλο τον Κόσμο, που προκρίθηκαν στο άλμα επί κοντώ με τους οποίους θα αγωνιστεί ο Τριανταφύλλου, φαίνονται στη δεύτερη φωτογραφία.
Την αποστολή του Στίβου συνοδεύει μόνον ο Εθνικός προπονητής παίδων κ. Κουτσοφλίνης Ιωάννης!
Μολονότι η Ε.Ο.Ε.  δεν καλύπτει τα έξοδα των προπονητών των αθλητών! στην πόλη Nanjingθα παραβρεθούν με ταξίδι αστραπή (έξι ημερών 19-27.8.14) για να βοηθήσουν τους αθλητές τους, οι προπονητές Στίβου κ.κ. Σκορδίλης Παύλος και Κατσίκας Φώτιος.

print

Written by