O ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες είναι από μόνη της “διάκριση” για τον οποιοδήποτε αθλητή. Όταν καταφέρνεις  να είσαι παρών στις μεγαλύτερες διοργανώσεις κάθε χρονιάς ή ακόμη περισσότερο ενός Ολυμπιακού Κύκλου (κάθε 4 χρόνια) τότε από μόνη της η συμμετοχή είναι τρομερή διάκριση.
O Νίκανδρος Στυλιανού καταφέρνει, εδώ και αρκετά χρόνια και με τη βοήθεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, να είναι παρών σε μεγάλες διοργανώσεις εκπροσωπώντας την Κύπρο. Μεθαύριο Πέμπτη 14.8.14 στις 11:15, ο Νίκανδρος θα αγωνιστεί στη σημαντικότερη διοργάνωση για το 2014 (το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης) και θα προσπαθήσει να περάσει στον Τελικό του άλματος επί κοντώ (να είναι στους 12 από τους 30 αθλητές). Βέβαια το να είσαι σε έναν τελικό στο επί κοντώ και μάλιστα σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ένα τεράστιο βήμα προς την επιτυχία. Το όριο συμμετοχής  (το 5.52) το έπιασαν αρκετοί αθλητές από όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα στο άλμα επί κοντώ να παρουσιάζονται 30 αθλητές! Μεταξύ αυτών οι 23 έχουν φετινή επίδοση πάνω από 5.60 ενώ 13 οι έχουν πάνω από 5.70. Το όριο πρόκρισης για τον Τελικό έχει καθοριστεί στο 5.65.
Με αυτές τις συνθήκες οι πιθανότητες του Νίκανδρου να βρεθεί στον Τελικό περιορίζονται. Η παρουσία του στον Τελικό θα είναι «τεράστια επιτυχία».
Ακόμη και να μην περάσει στον Τελικό δεν  παραβλέπουμε ότι και μόνον η παρουσία του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι μεγάλη επιτυχία.
Στη φωτογραφία η Ελληνο-Κυπριακή εκπροσώπηση του άλματος επί κοντώ (Φιλιππίδης, Πατσουκάκης, Στυλιανού) τους οποίους ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ «καλή επιτυχία» και μακάρι να πετύχουν επιδόσεις τέτοιες που θα τους ικανοποιούν.

print

Written by