Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ!

Εδώ και πολλές μέρες ο Γιώργος Τριανταφύλλου – ο Γιώργος μας- βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά στο Nanjing της Κίνας, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Νεότητας. Πριν λίγες μέρες «στείλαμε ενισχύσεις»! (Τον κύριο Φώτη και τον κύριο Βαγγέλη Τριανταφύλλου, πατέρα του Γιώργου και έφορου του συλλόγου μας) .

Σήμερα ο Γιώργος αγωνίστηκε στον προκριματικό και πέτυχε τον πρώτο στόχο! Προκρίθηκε στο μεγάλο łl”τελικό! Μερικά στοιχεία για την εξέλιξη τον αγώνα μάθαμε από το siteτου ΣΕΓΑΣ (www.segas.gr). Παρακάτω παραθέτω αυτούσιο το κείμενο.

2οι Ολυμπιακοί Νέων. Ο Τριανταφύλλου στον τελικό του επί κοντώ

Άλλος ένα αθλητής του στίβου της ελληνικής αποστολής στο Ναντσίνγκ της Κίνας προκρίθηκε για τον τελικό. Πρόκειται για τον Γιώργο Τριανταφύλλου (ΑΣ Ρήγας) ο οποίος με άλμα στα 4.80μ πήρε το εισιτήριο και θα αγωνιστεί την Δευτέρα 25/8 στον τελικό που θα γίνει στις 19.15 τοπική ώρα (5 ώρες η χώρα μας πίσω).

Για να γίνει αυτό ο αθλητής μας που έχει ατομικό ρεκόρ 4.95, πέτυχε στον προκριματικό 4.45, 4.60, 4.70 με την δεύτερη προσπάθεια, 4.80 ενώ είχε τρεις άκυρες στα 4.90μ.    
Στον προκριματικό του τριπλούν αγωνίστηκε Κωνσταντίνα Ρωμαίου που όμως δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό αφού είχε καλύτερο άλμα στα 12.35 επίδοση που της έδωσε την 8η θέση. Να σημειώσουμε ότι προκρίνεται το 50% των αθλητών που συμμετέχουν στους προκριματικούς για τον μεγάλο τελικό. Έτσι στην περίπτωση της Ρωμαίου οι αθλήτριες ήταν 14.
 Στο επί κοντώ αγωνίστηκαν 16, όπου πέρασαν οι 8 πρώτοι, ως έβδομος πέρασε ο Τριανταφύλλου.

Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα στις 09.35 τοπική ώρα.

Περισσότερα ελπίζουμε να μάθουμε άμεσα από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. (Η τελευταία επικοινωνία ήταν πριν τον αγώνα.)

Προς το παρόν τους στέλνουμε ολόθερμα συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία τους και πολλές ευχές για καλή επιτυχία τον τελικό.

 

Γιώργο, Κύριε Φώτη, κύριε Βαγγέλη,

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Και να ξέρετε ότι και εμείς θα είμαστε κάπου εκεί! «Ψυχικά Παρόντες»! (Με «ο» κύριε Φώτη…)

Γκοτζαμάνη Σοφία

 

Σοφία και όλοι στην οικογένεια  του αθλητισμού “nihaou”.  

Είμαστε καλα και μετά τον Τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα γυρνάμε. Να είστε όλοι καλα.

Φώτης 

print

Written by