8ος Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ

Πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Τριανταφύλλου αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του Άλματος επί κοντώ στην Ολυμπιάδα Νέων κατακτώντας την 8η θέση με επίδοση 4.65.

«Ο αθλητής του ΑΣ Ρήγα άφησε το άρχικό ύψος που ήταν στα 4.35μ, στη συνέχεια πέρασε με την Τρίτη προσπάθεια το 4.65 άλμα που του χάρισε την όγδοη θέση, άφησε το 4.75 (ατομικό ρεκόρ 4.95) για να κάνει άλματα στα 4.85 όπου ήταν και οι τρεις προσπάθειές του άκυρες.» (www.segas.gr)

 

Θερμά συγχαρητήρια στο Γιώργο για τη προσπάθεια και για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 8ης θέσης σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια στους συνοδούς του (κ.Φώτη Κατσίκα και κ.Βαγγέλη Τριανταφύλλου) για τη σημαντική δική τους συμβολή στην επιτυχία αλλά και για την απόφαση τους να αψηφήσουν τις δυσκολίες ενός τόσο μεγάλου ταξιδιού ώστε να στηρίξουν από κοντά το Γιώργο σε αυτή την προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά της Ελληνικής αποστολής αλλά και σε όλους τους νέους που αγωνίστηκαν σε αυτή την Ολυμπιάδα για να τιμήσουν «τα χρώματα» της πατρίδας τους.

Περιμένουμε το Γιώργο με την «παρέα του» για να μας διηγηθούν από κοντά τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν στη 2η Ολυμπιάδα Νέων στο Nanjing της Κίνας.

Γκοτζαμάνη Σοφία

 

Φώτης Κατσίκας από Κίνα.

Ο Γιώργος διάλεξε τον τελικό να κάνει τα λάθη του! Δικαιούται και αυτός μια στραβοτιμονιά. 
Παρόλα αυτά, με τίποτε το 4.65 και η 8η θέση δεν μπορεί να ονομαστούν “αποτυχία”.

Μένουμε στη συμμετοχή του στον “Α τελικό” των Ολυμπιακών Αγώνων και συνεχίζουμε. 
Μπράβο στο Γιώργο αλλά και σε όλα τα παιδιά που με το σπαθί τους κέρδισαν τη συμμετοχή τους σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, από τόσο μικρή ηλικία. 
Κυρία σοφία μας, Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Φιλιά πολλά σε όλους.
Τα λέμε σύντομα. (Αύριο ξεκινάμε -οι συνοδοί- το ταξίδι επιστροφής).
Φώτης

Από iPad :  Fotios Katsikas
visit:    www.asrigas.gr

print

Written by