Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:00

Η αθρόα προσέλευση νέων αθλητών που θέλουν να γνωρίσουν τον Κλασικό Αθλητισμό «με τη Φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ψαγμένοι γονείς, ρωτώντας και διαβάζοντας, επιλέγουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να εμπιστευτούν ό,τι πολυτιμότερο έχουν -το παιδί- τους. Η επιλογή αυτή μας Τιμάει αλλά και μας υποχρεώνει να βάλουμε τα δυνατά μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι συνάδελφοι προπονητές προσπαθούμε να βρούμε το «κουμπί» του κάθε ανταρτάκου που θα μας τον εμπιστευτείτε. Όμως αν μέσα στο σύνολο των παιδιών δεν καταφέρουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κάθε ιδιαίτερου παιδιού, θέλουμε από τους γονείς να μας βοηθήσουν. Θέλουμε να μας πείτε δυο λόγια για το παιδί σας μέχρι να το γνωρίσουμε. Θέλουμε να το προσεγγίσουμε από την πλευρά που «ακούει το κάθε παιδί» αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν το γνωρίσουμε.

Γιαυτό γονείς, βοηθήστε μας να πλησιάσουμε το κάθε παιδί μέχρι να βρούμε το κουμπί του. Μετά θα βαδίσουμε το δρόμο μας για την ομαλή ένταξη του παιδιού  στο γκρουπ . Σε όλη μας την πορεία -το κυριότερο είναι- ότι σας θέλουμε να είστε κοντά μας.

Η υποδοχή των νέων μας αθλητών (από 5 ετών συμπληρωμένα και πάνω)  γίνεται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 19:00.

Η συνάντηση γίνεται στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου (υπάρχει ένα τραπέζι υποδοχής) καθημερινά από τις 18:50 μέχρι τις 19:10 που ξεκινούν τα γκρουπ για την προπόνηση.

Παρακαλούνται οι γονείς που θέλουν να φέρουν το παιδί τους, κυρίως την πρώτη ημέρα να βρίσκονται πριν από τις 19:00 στο χώρο συνάντησης για την σχετική ενημέρωση.

Τα παιδιά μπορούν να έρχονται με αθλητική περιβολή (σορτάκι, φανελάκι αθλητικό και αθλητικά παπούτσια ίσως και κάποια φόρμα μήπως και κρυώσει ο καιρός) από την πρώτη ημέρα. Η πρώτη γνωριμία γίνεται με την ένταξη του παιδιού στο ηλικιακό του γκρουπ – αργότερα ανάλογα και με τα στοιχεία του παιδιού γίνεται και η ένταξή του σε ομάδες αγωνισμάτων.

print

Written by