Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χωρισμένοι σε γκρουπ «συγγενών αγωνισμάτων» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για να ανταποκριθούν στην νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Το αγωνιστικό γκρουπ του άλματος επί κοντώ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην ομάδα που απαρτίζεται από τους  (Στυλιανού 5.52, Μπέλος 5.10, Τριανταφύλλου 4.95, Σολομωνίδου 3.60, Ρουσομάνης 3.90, Σολομωνίδης 3.70, Δρόσος 3.70, Τριανταφύλλου Ν. 3.10, Θεοδωρίδου 3.00, Ευσταθίου 3.00, Κυριακίδου 2.90, και τους μικρούς της παρέας Παναγιωτίδου 2.60 και Κουμανδράκη), προστίθεται από αύριο και ο Δημήτρης Πατσουκάκης 5.62 (που είναι παιδί του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και  ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο από τη Θεσσαλονίκη.
Το προπονητικό δίδυμο του άλματος επί κοντώ, Χατζιόπουλος και Κατσίκας: (η ζωντάνια του κ. Κοσμά Χατζιόπουλου σε συνδυασμό με την εμπειρία του κ. Φώτη Κατσίκα) ευελπιστούν να οδηγήσουν  τους αθλητές μας και φέτος σε επιδόσεις που θα ξεχωρίζουν.
Παράλληλα με το αγωνιστικό γκρουπ ετοιμάζεται και η «επάνδρωση»  της προ-αγωνιστικής ομάδος για το άλμα επί κοντώ. Τον επόμενο μήνα θα γίνει η επιλογή των μελλοντικών επικοντιστών (ΠΠ/Β και ΠΠ/Α) που μετά από μερικά χρόνια (εφόσον έχουν υπομονή και επιμονή) θα πρωταγωνιστούν στο άλμα επί κοντώ στις κατηγορίες τους.
 Όλοι οι αθλητές θα περάσουν από όλα τα αγωνίσματα για να τα γνωρίσουν και φυσικά και από το άλμα επί κοντώ. Όσοι όμως επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα του άλματος επί κοντώ (πάνω από 11 χρόνων) θα πρέπει να δείξουν στους προπονητές τους ότι το θέλουν και ότι «προσπαθούν». Η γνώμη και η εισήγηση των προπονητών των διαφόρων γκρουπ θα είναι καθοριστική στην ένταξη των αθλητών στο προ-αγωνιστικό γκρουπ του άλματος επί κοντώ.  Το ίδιο θα ισχύει και για την επιλογή για τους δρόμους τις ρίψεις ή τα υπόλοιπα άλματα (η γνώμη και η εισήγηση των προπονητών είναι καθοριστική).
Οι φωτογραφίες από τις δύο τελευταίες προπονήσεις στο βοηθητικό και στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ (αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ).

print

Written by