ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ – ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ 2014

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του που αγωνίστηκαν στους διάφορους αξιολογούμενους αγώνες. (Διασυλλογικά πρωταθλήματα: ΠΠ/Β, ΠΠ/Α, Π/Κ, Α/Γ) και Πανελλήνια πρωταθλήματα: (ΠΠ/Α, Π/Κ, Ε/Ν, ΝΕΩΝ, Α/Γ)). Με έναν δικό μας υπολογισμό (όχι επίσημο) την αξιολόγηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (συγκέντρωση βαθμών από τους αγώνες) μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω πίνακα. ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2014.
Για το 2014 ο αθλητής Γιώργος Τριανταφύλλου (Π) είναι ο αθλητής με τη μεγαλύτερη προσφορά σε βαθμούς αξιολόγησης για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μπράβο Γιώργο … καλή συνέχεια.


ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ: 

Με την ευκαιρία, τονίζουμε ότι για να δικαιούται ένα παιδί να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες θα πρέπει να έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ αθλητή. Το δελτίο εκδίδεται από τον ΣΕΓΑΣ κατόπιν αιτήσεως του αθλητή που αποστέλλεται μέσω κάποιου αθλητικού συλλόγου.
Τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 9 χρόνια έχουν δικαίωμα να ζητήσουν με -αίτηση του κηδεμόνα τους- να βγάλουν Δελτίο Αθλητή για να μπορούν να αγωνίζονται. (Υπάρχουν ειδικές έντυπες ΛΕΥΚΕΣ αιτήσεις που χορηγεί ο ΣΕΓΑΣ και τις οποίες μπορείτε να ζητήσετε από τους προπονητές του συλλόγου. Θα χρειαστούν 4 φωτογραφίες, ένα πιστοποιητικό γέννησης του αθλητή και υπογραφή γιατρού – επάνω στην αίτηση του ΣΕΓΑΣ- (ότι το παιδί μπορεί χωρίς βλάβη της υγείας του να συμμετέχει στις προπονήσεις και αγώνες του σωματείου του). Τα έγγραφα αποστέλονται στον ΣΕΓΑΣ  -με διαβιβαστικό του συλλόγου- δια μέσου του οποίου γίνεται η αίτηση. Εφόσον όλα είναι εντάξει περίπου σε ένα μήνα ο ΣΕΓΑΣ στέλνει το Δελτίο στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και το σύλλογο (αθλητή) και από εκείνη τη στιγμή ο αθλητής έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε στα παιδιά -στους γονείς- που βρίσκονται στο σύλλογο πάνω από 3-4 μήνες ότι ο σύλλογος είναι Αθλητικό Σωματείο και η έκδοση Δελτίου για να μπορεί να αγωνίζεται είναι το επόμενο βήμα των προπονήσεων στο σύλλογο. Ο Σύλλογος δεν λειτουργεί όπως ένα -ιδιωτικό γυμναστήριο-, επιθυμεί τα παιδιά που επέλεξαν το σύλλογό μας για να γυμνάζονται, να αποτελούν και ενεργά μέλη της αγωνιστικής ομάδος (όσα είναι σε ηλικία που δικαιούνται να βγάλουν Δελτίο).
Παρακαλούμε τους γονείς που μολονότι το παιδί τους βρίσκεται στο σύλλογο για αρκετό καιρό και δεν έχουν βγάλει Δελτίο, να έρθουν σε επαφή με τους προπονητές του συλλόγου για τη διευθέτηση του θέματος των Δελτίων των «αθλητών».

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ: Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ 2014

print

Written by