ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Με τη γνωστή φιλική ατμόσφαιρα των Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κύλισε ακόμη ένα ευχάριστο βραδινό για τους συμμετέχοντες. Αισθητή η απουσία τριών μελών του Δ.Σ. αλλά όταν ήρθε η ώρα των γλυκών τους καλύψαμε … κανένα κομμάτι δεν πετάχτηκε.

Προηγήθηκε η ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το ρυθμό προσέλευσης νέων αθλητών στο σύλλογο. Ακολούθησαν τα συγκεκριμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αντηλλάγησαν απόψεις, ελήφθησαν αποφάσεις και  δόθηκαν εντολές για την υλοποίηση των αποφάσεων.  
Χωρίς να χρειάζεται να τα μαθαίνετε και όλα… αποφασίστηκε:

1.  α)  ΑΓΙΑΣΜΟΣ:  Να γίνει Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την παρουσία όλων των μελών «της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» (Αθλητές, προπονητές, μέλη Δ.Σ., γονείς και κηδεμόνες των αθλητών καθώς και φίλοι του συλλόγου).

β) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΣΥΝΟΔΩΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.:  Μετά τον Αγιασμό, οι αθλητές φεύγουν για την προπόνησή τους και οι γονείς-συνοδοί παραμένουν στην αίθουσα για ενημέρωση εκ μέρους του Δ.Σ. και των προπονητών (εφ’ όληςτης ύλης). Η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί αφού πρώτα εξασφαλίσουμε το Ο.Κ. από τον ιερέα, που θα έρθει για τον Αγιασμό. Σύντομα θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, που θα είναι μία από τις ημέρες της προπόνησης ή Δευτέρα ή Τετάρτη ή Παρασκευή με ώρα έναρξης 19:00.

2. Συνοδοί προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε αγώνες αθλητών του συλλόγου. Στις περιπτώσεις συμμετοχής των αθλητών του συλλόγου σε «μεγάλους» αγώνες και εφ’ όσον η διοργανώτρια αρχή (ΣΕΓΑΣ, ΕΟΕ, …) δεν καλύπτουν τους προπονητές συνοδούς, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα αποφασίζει κατά περίπτωση και ανάλογα με τα οικονομικά του συλλόγου για την κάλυψη των εξόδων του συνοδού προπονητή.

3. α) Ανακατατάξεις στο προπονητικό δυναμικό του συλλόγου.

Με στόχο την πλήρη αξιοποίηση του προπονητικού δυναμικού και την καλύτερη «οργάνωση» των γκρουπ προπόνησης, θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου «αιτιολογημένος» καταμερισμός  των παιδιών σε ομοιογενείς ομάδες.

β) Τα προγράμματα των Ακαδημιών δεν αλλάζουν. Όμως για να μην συμπίπτουν όλοι οι αθλητές τις ίδιες ημέρες και ώρες, θα γίνει προσπάθεια στους μεγάλους αθλητές που προπονούνται περισσότερες από τρεις ημέρες την εβδομάδα να μη συμπίπτουν οι ημέρες ακόμη και οι ώρες με τις Ακαδημίες. Οι προπονητές μπορούν να ρυθμίσουν τις προπονήσεις τους, σε συνεννόηση με τους αθλητές τους και στη συνέχεια να ζητήσουν την έγκριση της οποιασδήποτε αλλαγής από την τριμελή επιτροπή των Εφόρων του Στίβου.

γ) Η έμμισθη συνεργασία του συλλόγου με τον προπονητή ρίψεων κ. Μαυρουδή  Φιλιππίδη σταματάει από 15.9.14, (επειδή ο αριθμός των ριπτών στο σύλλογο δεν δικαιολογεί την παρουσία δύο προπονητών στις ρίψεις). Σε ένδειξη της εκτίμησης  του συλλόγου προς το πρόσωπο του κ. Φιλιππίδη Μ., με τον οποίον το μόνο που σταματάει είναι η έμμισθη σχέση,  του παρέχεται εκ μέρους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «στέγη» (για να προπονεί την κόρη του και όποιον άλλον αθλητή -άλλου συλλόγου- επιθυμεί) τις ώρες του συλλόγου και με τα όργανα του συλλόγου (σε συνεννόηση με τον προπονητή των ρίψεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

4. Στα πλαίσια της διατήρησης του συλλόγου σε υγιείς οικονομικές βάσεις θα γίνουν τροποποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, με στόχο την εξισορρόπηση του ισολογισμού:  α) Περιορισμός των εξόδων στα απαραίτητα (μετακινήσεις για αγώνες, όρια πρόκρισης και συμμετοχή σε αγώνες κ.α. και   β) Αύξηση των εσόδων.

5.  Ο πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος,  μετά από 14 ½ χρόνια στο σύλλογο από τα οποία τα 13 ½ στη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ, δηλώνει ότι για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ  παραιτείται από τη θέση του Προέδρου. Παραμένει δε για πάντα στο πλευρό του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ*.

Κύριε Πρόεδρε,

κύριε Θεοφανίδη Θεοδόσιε,

εκ μέρους της «οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» {Μελών Δ.Σ., προπονητών, Ενεργών Μελών, αθλητών, γονέων και κηδεμόνων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλων των Φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όχι μόνον}, που για 15 χρόνια διοικήσατε με τον καλύτερο τρόπο, Σας απευθύνω ένα «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σας στον Ελληνικό Ερασιτεχνικό Αθλητισμό μέσα από τον Σύλλογο «ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης» μόνον από «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ» της φιλοσοφίας του Αθλητισμού θα μπορούσε να αντλεί ενέργεια και δυνάμεις. 
Στη φωτογραφία Ο πρόεδρος κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος με τη σύζυγό του κ. Αλίκη Κουρτίδου Θεοφανίδου και την κόρη τους Μαρία Θεοφανίδου (τότε μαθήτρια και αθλήτρια στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ) τώρα ιατρός στη Γερμανία.

* (Για την ανεκτίμητη συμβολή του κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου στην καθιέρωση ανά το Πανελλήνιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ , θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο, που θα δημοσιευτεί στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, προσεχώς).

print

Written by