Η κ. ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μετά από 15 χρόνια, που βρίσκεται στα διοικητικά του συλλόγου (από την ίδρυση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ), με οργανωμένη προσπάθεια -κάμψαμε την άρνησή της- και από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η κ. Μανιού Αικατερίνη.

Κυρία πρόεδρε, Σας ευχαριστούμε για την Τιμή που μας κάνατε … Στη φωτογραφία (μερικά χρόνια πριν) Θεοφανίδης, Μανιού, Κατσάλης … Μουρατίδης η παλιά φουρνιά των μελών του Δ.Σ. που με την προσθήκη του “φαντασικού” νέου αίματος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έφτασε σε σημείο να στέκει “ορθός και ασάλευτος” …

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ

Είναι τόσο καλά οργανωμένος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ που οι οποιεσδήποτε αλλαγές (αναγκαίες στο πέρασμα του χρόνου) μοιάζουν με μια πετυχημένη αλλαγή Της σκυτάλης στην 4Χ100. (Δίνω τη σκυτάλη, μέσα στη ζώνη αλλαγής, την κατάλληλη στιγμή και η κούρσα συνεχίζεται).  Έτσι απλά, ουσιαστικά και υπεύθυνα γίνονται οι αλλαγές στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Με την παραίτηση του κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου (του προέδρου μας για 15 χρόνια) και εφόσον θα γίνονταν σε έκτακτο Δ.Σ. η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου,  βρήκε την ευκαιρία και ο κ. Ίλτσος Κωνσταντίνος να μας υπενθυμίσει ένα παλιότερο αίτημά του. Έτσι … ικανοποιήσαμε και το αίτημα του κ. Ίλτσου Κωνσταντίνου, ο οποίος ζήτησε να περάσει στο «δεύτερο πλάνο» της λειτουργίας του συλλόγου. Παραιτήθηκε από Ταμίας και η αίτησή του έγινε αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. με την απαιτούμενη εκτίμηση της πολύχρονης προσφοράς και του κ. Ίλτσου στα διοικητικά του συλλόγου. 

Κλείνοντας το κεφάλαιο ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ από την «πρώτη γραμμή» της διοίκησης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ των κ.κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου και Ίλτσου  Κωνσταντίνου το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο – ένα Τεράστιο- Ευχαριστώ για τη στήριξη αυτής της κυψέλης του Αθλητισμού. Κύριοι και πάλι σας ευχαριστούμε και … μη νομίζετε ότι θα ησυχάσετε από εμάς, δεν γίνεται! Με την πρώτη ευκαιρία θα δείτε ότι τουλάχιστον ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν ξεχνά. Έτσι μας μάθατε στα τόσα χρόνια που μας καθοδηγείτε. Πώς είναι δυνατόν να ξεχάσεις , όταν ξέρεις -από πρώτο χέρι- την τεράστια  προσφορά σας στο να στηθεί αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται ΑΣ ΡΗΓΑΣ; Κύριοι σας Ευχαριστούμε και πάλι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Ανοίγοντας το Κεφάλαιο ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ σας ανακοινώνουμε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από την Έκτακτη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

 ΕΠΙΘΕΤΟ

 ΟΝΟΜΑ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΜΑΝΙΟΥ

 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΚΟΥΤΡΑΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ

 ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 ΤΑΜΙΑΣ

 ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ

 ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 ΥΠ. ΔΗΜΟΣ. ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ

 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 ΕΦΟΡΟΣ  ΣΤΙΒΟΥ (Γ)

 ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

 ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

 ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜ. & ΕΦΟΡΟΣ  (Α)

 ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

 ΣΤΑΥΡΟΣ

 ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ

 ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 ΜΕΛΟΣ

 ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ

 ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

 

Για το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η  Πρόεδρος            Ο  Γεν.  Γραμματέας

         Μανιού Αικατερίνη                  Τριανταφύλλου Ευάγγελος

print

Written by