ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – κ. ΜΑΡΙΑ & κ. ΣΟΦΙΑ

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ
Προχθές δοκιμάσαμε γλυκά φτιαγμένα από τα χεράκια της κ. Μαρίας μας, είχε τα γενέθλια της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ. Στις φωτογραφίες το γκρουπ της κ. Μαρίας με τις κούκλες και τους παιδαράδες στην προχθεσινή και στη σημερινή προπόνηση.

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ κ. ΣΟΦΙΑΣ
Σήμερα τα γλυκά και πάλι «έρρεαν» άφθονα, γιόρταζε η κ. Σοφία μας. Προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι φρόντισαν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη σημερινή ημέρα. Στις φωτογραφίες: Η κ. Σοφία με τα «παιδιά της». Μέχρι και πρωταθλητές ρίψεων έφερε η κ. Σοφία για να φωτογραφηθούν με τα «παιδιά» της.  (Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Τρέμο, τον Δισκοβόλο της Εθνικής μας Ομάδος που φωτογραφήθηκε με τα παιδιά μας). Ο Μίλτος Ρίζος είχε δει τον κ. Τρέμο στην τηλεόραση να ρίχνει Δίσκο και τον θαύμαζε. Δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον κ. Γιώργο και τον μπαμπά του Ανδρέα (που γυμνάζεται μαζί μας στο άλμα επί κοντώ).

Αφήσαμε τους όμορφους! τους μπαμπάδες των παιδιών μας,  τελευταίους στις φωτογραφίες για να δείτε τι «ομορφόσογο» είμαστε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Και που να δείτε τις μαμάδες!!!

print

Written by