ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Πλησιάζουν οι μέρες που είχαμε ορίσει να οριστικοποιήσουμε τα γκρουπ των αθλητών μας και η προσέλευση παλαιών και κυρίως νέων αθλητών συνεχίζεται. Ο ρυθμός της προσέλευσης των νέων αθλητών μας είναι τέτοιος που η οριστικοποίηση των γκρουπ ίσως πάει Κανά δύο βδομάδες πίσω.


Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:10 θα γίνει ο καθιερωμένος «ΑΓΙΑΣΜΟΣ» στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ – ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ Κ-3
Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, τη Δευτέρα του Αγιασμού, η συγκέντρωση των παιδιών θα γίνει κανονικά στις 19:00 στον προθάλαμο του Κτηρίου Κ-3 (Κλειστό προπονητήριο).
Τα παιδιά θα συγκεντρωθούν ανά γκρουπ προπόνησης (ανά  προπονητή) και όλα μαζί θα οδηγηθούν από τους προπονητές στο ανάλογο σημείο της αιθούσης.
Υπενθυμίζουμε στους προπονητές που έχουν διαφορετική ώρα έναρξης, ότι  στις 19:10 θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (19:15 αρχίζει ο Αγιασμός).
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ θα περάσουν στην αίθουσα τελευταίοι και θα μείνουν πίσω από τα παιδιά. Μετά το τέλος του Αγιασμού, τα παιδιά φεύγουν για την προπόνηση. Οι γονείς μένουν για τη συγκέντρωση.

Στη φωτογραφία το γκρουπ της κ. Κατερίνας.  Μας είπαν ότι είναι από τα πιο καλά γκρουπ! γιαυτό και η φωτογραφία. Βέβαια υπάρχουν και άλλα γκρουπ, που «πετάνε», γιαυτό και στη συνέχεια οι φωτογραφίες των γκρουπ θα μπαίνουν στη σελίδα του συλλόγου με κριτήριο την ομαδική εικόνα και συμπεριφορά του κάθε γκρουπ. Προβλέπεται σκληρός αγώνας μεταξύ των γκρουπ!

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Μετά τον Αγιασμό θα γίνει η συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Παρακαλούμε τους γονείς να “δημιουργήσουν χώρο” στο πρόγραμμά τους για να μπορέσουν να παραβρεθούν στη συγκέντρωση. Όσοι περπατούν ή τρέχουν ας χάσουν μία προπόνηση για να έρθουν στη συγκέντρωση! Εκεί θα ενημερωθούν «εφ’ όλης της ύλης», θα τους ακούσουμε, θα καταγράψουμε τις προτάσεις και θα απαντηθούν οι οποιεσδήποτε ερωτήσεις τους.

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που προσέρχονται στο Καυτανζόγλειο ότι, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του σταδίου που βλέπετε δίπλα, αυτή την εβδομάδα θα γίνουν στο Κεντρικό Στάδιο αγώνες ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πρέπει οι γονείς και τα παιδιά που έρχονται ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ να είναι περισσότερο προσεκτικοί (ποδόσφαιρο είναι αυτό) και μερικές φορές οι οπαδοί των ομάδων «διαφωνούν με τις αποφάσεις των διαιτητών»!
Οι προπονήσεις των μεγάλων αθλητών θα γίνουν κανονικά, απλά θα προσαρμοστούμε ανάλογα. Π.χ. η είσοδος στο βοηθητικό θα γίνεται από την πόρτα που υπάρχει δίπλα στο φυλάκιο  …

print

Written by