ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014 (25.9.14 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ).

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ήρωες, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους -Φυσικές και κυρίως ψυχικές- στο «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014»  είναι να τους έχουμε στο μυαλό μας.

Αύριο πρωί (Παρασκευή 26.9.14 στις 07:00) θα δοθεί η εκκίνηση για το δρόμο των 246 χιλιομέτρων από Αθήνα μέχρι την Σπάρτη, με αφετηρία από το ΗΡΩΔΕΙΟ (κάτω από την Ακρόπολη) και τερματισμό το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη (μέχρι τις 19:00 του Σαββάτου).

Στα 31 συνεχή χρόνια που γίνεται ο Αγώνας, ο Έλληνας Κούρος Γιάννης κατέχει το ρεκόρ της διαδρομής με 20 ώρες 25΄00 από το 1984!
Βέβαια ο τερματισμός στο “ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ” (στα χρονικά όρια των διοργανωτών), είναι από μόνος του … κορυφαίο επίτευγμα.

Το πρόγραμμα των αγώνων, μερικά στοιχεία των κανονισμών καθώς και τους τρεις νικητές των διοργανώσεων θα τα βρείτε στο φυλλάδιο των διοργανωτών: ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Στα βήματα του Φιδιππίδη.

Στις φωτογραφίες ο κ. Αλέξανδρος Αφεντουλίδης με τον συνοδό του κ. Ιωάννη Κούτρα (Αντιπρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ενώ ετοιμάζουν τα «ατομικά είδη» του Αλέξανδρου για να τα παραδώσουν στο σύνδεσμο για να μεταφερθούν στους 75 Σταθμούς Ελέγχου – Ανεφοδιασμού και Αναφοράς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ & ΓΙΑΝΝΗ :  ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ!

Μας κάνετε υπερήφανους και μόνο που τολμάτε να είστε στην εκκίνηση ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου των υπεραποστάσεων.

print

Written by