ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Μπήκε το νερό στο αυλάκι= όταν έχει γίνει η δύσκολη αρχή για κάτι και προοιωνίζεται εύκολη η συνέχεια.

Στο κτήριο Κ-3, κλειστό προπονητήριο «Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ» και στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» έγινε ο καθιερωμένος ΑΓΙΑΣΜΟΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Με τους μικρούς μας αθλητές στις πρώτες θέσεις, τους μεγαλύτερους στη συνέχεια και τους γονείς, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ., να πλαισιώνουν τα παιδιά, ο πατέρας Βαρνάβας ήταν και πάλι υπέροχος. Λιτός και σύντομος δεν έδωσε καν την ευκαιρία, στους λιλιπούτιους αντάρτες  να προλάβουν να κάνουν τις ζαβολιές τους.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Παιδιά και προπονητές ασχολήθηκαν στη συνέχεια με την προπόνησή τους, ενώ οι γονείς και οι κηδεμόνες μετακινήθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου, την οποία μας παραχώρησε «ευγενώς»  η Διεύθυνση του Σταδίου, για την 45-λεπτη συγκέντρωση.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Στη συγκέντρωση των γονέων παρουσιάστηκε το  Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους κ. Μανιού Αικατερίνη πρόεδρο, Κούτρα Ιωάννη Αντιπρόεδρο, Τριανταφύλλου Ευάγγελο Γ. Γραμματέα, Μουρουδέλη Σωτήριο Ταμία, Παπαδόπουλο Απόστολο Υπ. Δημ. Σχέσεων, Σολομωνίδη Βλαδίμηρο Έφορο (Γ), Καρματζόγλου Σταύρο Έφορο (Α) και Μπιτζιλέκη Σωτήριο Έφορο Ακαδημιών. Μετά τα καλωσορίσματα εκ μέρους της προέδρου έγινε ενημέρωση -εφ’ όλης της ύλης- εκ μέρους των μελών του Δ.Σ. και των προπονητών.

Αναφέρθηκαν:

  1. Η έγκαιρη προσέλευση των αθλητών για τις προπονήσεις.
  2. Η αμφίδρομη ενημέρωση προπονητών και γονέων για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού.
  3. Η υποχρέωση των γονέων για την πιστοποίηση της υγείας του παιδιού.
  4. Τονίστηκε ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι Αθλητικός σύλλογος και όχι ιδιωτικό γυμναστήριο.
  5. Η έκδοση «Δελτίου Αθλητή/τριας  είναι επιθυμητή για τους αθλητές που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται (είναι πάνω από 9 ετών).  
  6. Ζητήθηκε από τους γονείς να εγγραφούν στα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ για να ενημερώνονται μέσω ε-μαιλ για τα όποια θέματα του συλλόγου.
  7. Ανακοινώθηκε ότι η παρουσία των γονέων στα Δ.Σ. των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ελεύθερη αλλά και επιθυμητή. Το Δ.Σ. «συνεδριάζει» την πρώτη Πέμπτη κάθε Μήνα.
  8. Συζητήθηκε η δημιουργία λίστας «Χρυσός Οδηγός των επαγγελμάτων» των γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για αμοιβαία υποστήριξη-διευκόλυνση (προβολή & διαφήμιση ή έκπτωση) των μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Προτάσεις, ερωτήσεις και νέες ιδέες καταγράφηκαν και δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις.

  1. Οι γονείς ρώτησαν να μάθουν για τη λειτουργία του συλλόγου,
  2. το πρόγραμμα για το κάθε γκρουπ,
  3. την έκδοση Δελτίων αθλητού,
  4. την πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και
  5. τόνισαν μερικά αδύνατα σημεία της λειτουργίας του Σταδίου, όπως: Να βελτιωθεί ο περιμετρικός φωτισμός του Κεντρικού Σταδίου διότι είναι ανεπαρκής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Η «επιτροπή γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» την οποία εκπροσωπούσε ο κ. Λαμπρόπουλος Φώτιος, πρότεινε να γίνει η καθιερωμένη εκδρομή στο Χορτιάτη την μεθεπόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Η γενική εικόνα της εκδρομής είναι: Ο καθένας πηγαίνει με δικό του μέσο στο μέρος που θα ανακοινώσουμε, στη συνέχεια περπατάμε όλοι μαζί και γυρνάμε στο μέρος που ξεκινήσαμε να φάμε τα ψητά μας (σουβλάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα κ.α.) που εν τω μεταξύ θα ψήνονται.  

Η πρόταση έγινε δεκτή από το σύνολο των γονέων και το Δ.Σ. και τις επόμενες ημέρες ανακοινωθούν οι σχετικές πληροφορίες, στην ηλεκτρονική μας σελίδα. Στην εκδρομή συμμετέχουν όλοι, αθλητές (μικροί και μεγάλοι), γονείς, φίλοι και συγγενείς. (Φέρτε και τους παππούδες και τις γιαγιάδες των αθλητών μας για  να έχουμε και εμείς παρέα κανέναν της ηλικίας μας)! Ακόμη και να μην μπορούν να περπατήσουν φέρτε τους, μπορούν να χαρούν το δάσος (να μαζέψουν κάστανα) και να κάνουν παρέα όσους θα αναλάβουν το ψήσιμο!

Συζητήθηκαν θέματα όπως: Της άμεσης ιατρικής βοήθειας στο Καυτανζόγλειο. Ακούστηκαν προτάσεις των γονέων προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου (π.χ. παρκινγκ, κυλικείο) κ.α.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Από τώρα ζητήθηκε να επαναλάβουμε την εκδρομή στο Βελβεντό. Συμφωνούμε απόλυτα!

print

Written by