Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Καλύτερη ευκαιρία για να πείσουμε και τον πλέον αδιάφορο γονέα ότι η συμμετοχή του στα δρώμενα του συλλόγου ή έστω και μόνον η παρουσία του, κινεί «τα νήματα» δεν θα βρίσκαμε.
Τίποτε δεν μπορεί να γίνει από μόνο του.  Για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον, ο στόχος να είναι επιθυμητός, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες από πολλούς και ο καθένας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Τότε ακόμη και να μην επιτευχθεί ο στόχος όλοι μα όλοι δικαιούνται να είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια και το όποιο αποτέλεσμα.

«ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ» ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014»
ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΚΟΥΤΡΑΣ -ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ας μεταφερθούμε στο χθεσινό κατόρθωμα του Αλέξανδρου Αφεντουλίδη που τόλμησε να σταθεί στην εκκίνηση (στην Αθήνα) και τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια να διανύσει τα 246 χιλιόμετρα και να  τερματίσει (στη Σπάρτη).
Ο αθλητής και ο ήρωας της υπόθεσης σαφώς και είναι ο Αλέξανδρος.
Όπως σε κάθε μεγάλη προσπάθεια και επιτυχία (ακόμη και σε αποτυχία) υπάρχει η κορυφή του παγόβουνου υπάρχει όμως και ο κορμός και η βάση, που δεν φαίνονται «δεν ακούγονται» και όμως η συμμετοχή τους στο επίτευγμα είναι εξ ίσου σημαντική.
Το ότι ο Αλέξανδρος τα κατάφερε σημαίνει ότι μαζί του τα κατάφεραν και οι Συνοδοί-υποστηρικτές της προσπάθειας του Αλέξανδρου.
Είμαστε σίγουροι ότι και ο ίδιος από όλες τις φωτογραφίες που περάσαμε στη διάρκεια της προσπάθειάς του, αυτή της «τριάδας» (συνοδοί και αθλητής)  θα επέλεγε για τον άθλο του – ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥΣ.
Μαζί με τον Αλέξανδρο Αφεντουλίδη θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο τον κ. Ιωάννη Κούτρα (Αντιπρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και φίλο του Αλέξανδρου), αλλά και τον τρίτο φίλο της παρέας τον κ. Ευάγγελο Αναγνωστόπουλο.
Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι μπορεί οι ίδιοι να μην έτρεξαν αλλά η συμβολή τους και η προσφορά τους στο τελικό αποτέλεσμα είναι εξίσου σημαντική.
Κύριοι, Βαγγέλη, Γιάννη, Αλέκο, σας ευχαριστούμε τόσο για τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε με το κατόρθωμά σας όσο και για την (όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε) προβολή του συλλόγου μας – της οικογένειάς σας.

Τη διπλανή φωτογραφία μας την έστειλε με ε-μαιλ ο κ. Βασίλης Εμμανουήλ, που βρέθηκε στη Σπάρτη, γράφοντας:   
«ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. 
Χθες χειροκρότησα τον Αθλητή σας.
Θερμά Συγχαρητήρια. 
Βασίλης Εμμανουήλ».
Τι άλλο να θελήσουμε; Αυτό και μόνο δεν είναι επιχείρημα να προσπαθούμε για το σύλλογο και να νοιώθουμε υπερήφανοι που ανήκουμε σε αυτήν την Οικογένεια;

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Κυρίες και Κύριοι, γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας.
Χωρίς τη δική σας συμπαράσταση ή έστω την ηθική υποστήριξη, κανένας δεν μπορεί να καταφέρει το παραμικρό. Ελάτε στην οικογένεια να γνωριστούμε έχουμε τους πιο καλούς κοινούς φίλους -τα παιδιά «μας», τι άλλο θέλουμε για να μας ενώνει;

Παράλληλα,  ετοιμαστείτε να το γλεντήσουμε όλοι μαζί (γονείς, αθλητές, παράγοντες και φίλοι) στην εκδρομή που ετοιμάζει η επιτροπή των γονέων στο Χορτιάτη (με περπάτημα 2-3 ώρες και στη συνέχεια BBQ). Η επιτροπή των γονέων, με πρωτεργάτες τους κ.κ. της φωτογραφίας (ο πιο όμορφος είναι και ο συντονιστής)! Χαμός θα γίνει, όλοι είναι κούκλοι! Οι κ.κ. της φωτογραφίας με αιχμή δόρατος τον κ. Σαμουήλ Ντούγκου θα μας ενημερώσουν για την εκδρομή, στη συγκέντρωση των γονέων που θα γίνει σήμερα μετά τον Αγιασμό.

Ελάτε να γίνουμε οικογένεια.  Μη νομίσετε ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι κάτι διαφορετικό από εσάς και εμάς μαζί. Απλά, όπως ο καθένας στην οικογένεια έχει το ρόλο του ή όπως στην παραπάνω τριάδα (των κ.κ. Αφεντουλίδη, Κούτρα και Αναγνωστόπουλου) ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο του, έτσι και στο σύλλογο ο καθένας έχει το ρόλο του.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε, μόνος του κανένας δεν μπορεί να τα καταφέρει.
ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕΣας περιμένουμε στον Αγιασμό αλλά και στη συγκέντρωση των γονέων, που θα γίνει μετά τον Αγιασμό.

Σημ .: Ο κ. Αφεντουλίδης με τον κ. Αναγνωστόπουλο παραμένουν στην Αθήνα, για την τελετή λήξης του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ, όμως τον κ. Κούτρα θα τον έχουμε το απόγευμα μαζί μας στον Αγιασμό.

print

Written by