ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 104 Δ.Σ. (ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014) ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με την παρουσία της μαγικής τριάδας (Αφεντουλίδης – Αναγνωστόπουλος -Κούτρας) του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014, που κατάφερε να μας αποδείξει ότι αποστάσεις όπως Αθήνα – Σπάρτη (246 χιλιόμετρα) είναι «ένα τσιγάρο δρόμος» μπροστά στο μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, το 104ο Δ.Σ. μπήκε στην ιστορία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το ξεχωριστό αυτού του Δ.Σ. ήταν ότι τα παλικάρια μας ήρθαν, ανταποκρινόμενα στην πρόσκλησή μας, από πόλεις εκτός Θεσσαλονίκης όπου διαμένουν. Για μια ακόμη φορά τους ευχαριστούμε που, έστω και νοερά, «γνωρίσαμε» το δρόμο και τα μονοπάτια που οδηγούν από Αθήνα σε Σπάρτη και μας έπεισαν ότι αν ποτέ μείνουμε από βενζίνη σε ανάλογες αποστάσεις -Σιγά το πρόβλημα- τις πάμε τρέχοντας!!!

Το 104ο Δ.Σ. Τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τα Μέλη του Δ.Σ. και τους «συνήθεις υπόπτους»,  Επίτιμα Μέλη του Δ.Σ. , Φίλοι – «γονείς» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και αγαπημένα «Αχώνευτα» του συλλόγου μας, που τώρα ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.  Παρά τα 18 άτομα! τη γιορταστική ατμόσφαιρα και την παρουσία πανέμορφων υπάρξεων (!!!) η απουσία μερικών «κούκλων» έγινε αιτία να μη φτάσουμε στο 100% της παρέας (σε ομορφιά)! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι «κάμψεις» …

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

1) Κυριακή 12 Οκτωβρίου γίνεται η 1η εκδρομή (περιλαμβάνει περπάτημα και BBQ) στο Χορτιάτη (πριν από το καταφύγιο Αριστερά). Η τριμελής επιτροπή που ορίστηκε (Κούτρας, Σπανός, Γκοτζαμάνη)  σύντομα θα μας δώσει τις λεπτομέρειες της Εκδρομής. Η εκδρομή είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους και γνωστούς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (και τους φίλους τους) και μέχρι το Χορτιάτη ο καθένας θα μετακινηθεί με δικό του μέσο (Ι.Χ).  Στην περυσινή εκδρομή ήμασταν 65 άτομα και χρειαστήκαμε (Χ) κρεατικά. Για φέτος θα πρέπει να ξέρουμε περίπου τον αριθμό συμμετοχής για να υπολογίσουμε τα «κρεατικά» γιαυτό να ετοιμάζεστε, θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή! Κανονίστε από τώρα το πρόγραμμά σας. Το οργανωτικό της εκδρομής, στη σελίδα μας … τις προσεχείς ημέρες.  

2) Εκδρομή στο Βελβεντό: Να γίνουν οι απαραίτητες επαφές με τους φίλους και “Αδελφό Σύλλογο” στο Βελβεντό, για την πραγματοποίηση της εκδρομής  {Κυριακή 9 ή 23 Νοεμβρίου με πούλμαν – πέρυσι ήμασταν 3 πούλμαν και 12  Ι.Χ., περίπου 180 άτομα!!!}.


3) Βράβευση των «τριών» του «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014» κ.κ. Αφεντουλίδης Αλέξανδρος (αθλητής), Κούτρας Ιωάννης και Αναγνωστόπουλος Ευάγγελος (συνοδοί). Δόθηκε ένα μικρό αναμνηστικό με μπόλικα χειροκροτήματα και πάμπολλες ευχές για δύναμη και διάθεση ώστε να επαναλαμβάνουν παρόμοια κατορθώματα για πολλά χρόνια ακόμη. Για μια ακόμη φορά Κύριοι, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ -Μας κάνετε υπερήφανους- που σας έχουμε στην «οικογένειά μας»

4) ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. Λόγω της αθρόας προσέλευσης παιδιών-αθλητών στο σύλλογό μας, όπου σε μερικά γκρουπ των Ακαδημιών ο αριθμός των παιδιών έχει ξεπεράσει το όριο που θέτουμε για «ποιοτικό έλεγχο και προπόνηση», ο σύλλογος επιθυμεί να ρυθμίσει το πρόβλημα.
Όμως  για να προχωρήσουμε στην καλύτερη λύση θα πρέπει να γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των αθλητών μας.
Γιαυτό, θα παρακαλέσουμε  τους γονείς των νέων αθλητών, αφού γνωρίσουν το σύλλογό μας –μετά από 2 ή το πολύ 3 προπονήσεις– να αποφασίζουν εάν επιθυμούν να συνεχίσουν στο σύλλογό μας. Εφόσον το επιθυμούν, θα πρέπει να εγγράψουν τα παιδιά τους στη δύναμη του συλλόγου,  για να γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των αθλητών μας και το πώς να κινηθούμε.

Από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου τα παιδιά που αν και έχουν κάνει τουλάχιστον (3) τρεις προπονήσεις με το σύλλογό μας, δεν έχουν προχωρήσει σε εγγραφή (και δεν δήλωσαν οικονομικό πρόβλημα*), δεν θα γίνονται δεκτά.

*ΓΟΝΕΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Τονίζουμε για πολλοστή φορά, ότι λειτουργούμε ως «οικογένεια». Εφόσον στο σύλλογό μας υπάρχει παιδί που οι γονείς του αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, όχι μόνον δεν θα πληρώσει αλλά θα το βοηθήσουμε κιόλας. Ως οικογένεια  μπορούμε όλοι μαζί ή ξεχωριστά ο σύλλογος,  να βοηθήσουμε και οικονομικά (μέσα σε πλαίσια) τον οποιοδήποτε έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Το μόνο που έχει να κάνει ο «γονέας» που βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση (ευχόμαστε να μην είναι κανείς … αλλά), είναι να ενημερώσει κάποιο μέλος του Δ.Σ. ή τον κ. Κατσίκα Φ. για να ρυθμίσουμε τοθέμα ανώνυμα και διακριτικά.

Εφόσον εγγραφούν τόσα παιδιά, που να δικαιολογεί και πρόσληψη νέου προπονητή, ο σύλλογος θα προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή λύση.

5) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ.  Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Παρκινγκ, που βρίσκεται μπροστά από το Κυλικείο, να έρθουν σε επαφή με τους προπονητές του συλλόγου και να ζητήσουν πληροφορίες…

6) ΑΙΤΗΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ Σ.Σ.Α.Σ. Το αίτημα των αθλητών στίβου της ΣΣΑΣ …. θα ξανασυζητηθεί, με περισσότερα στοιχεία.

7) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ.  Με ιδιαίτερη χαρά ακούστηκε η πρόσκληση για πορεία στα δασικά μονοπάτια και φαγητό στη Νάουσα. Η πρόσκληση θα μελετηθεί και … βλέπουμε.

print

Written by