ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.14 – ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ

1.   Ημέρα και ώρα συνάντησης:    Κυριακή 12.10.14 στις 10:30.

2.   Σημείο συνάντησης. (Λίγο πριν το καταφύγιο ΣΕΟ του Χορτιάτη, θα υπάρχει σήμανση). Ξεκινήστε στην ώρα σας, θα χρειαστείτε περίπου 30 λεπτά (±) ανάλογα από το μέρος που θα ξεκινήσετε.

Πώς φτάνουμε;   Κατευθυνόμαστε στο χωριό Χορτιάτης.  Αφού το διασχίσουμε από τον κεντρικό δρόμο, κατευθυνόμαστε από Ρέμβη προς τις κεραίες της ΕΡΤ, σε ασφαλτοστρωμένη διαδρομή.  Μόλις φτάσουμε στις κεραίες στρίβουμε αριστερά (θα υπάρχει κόκκινο μπλουζάκι ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και ακολουθούμε το χωματόδρομο. Σε 2,4 χλμ φτάνουμε στον τόπο συνάντησης, ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το καταφύγιο του ΣΕΟ και είναι ορατός από το δρόμο.

Πού παρκάρουμεΜπορούμε να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα κατά μήκος του δρόμου κοντά στο σημείο συνάντησης.
Αν κάποιος θέλει να περπατήσει λίγο παραπάνω, μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητο εκεί που τελειώνει η άσφαλτος και να έρθει με τα πόδια (η διαδρομή είναι υπέροχη), θα πρέπει όμως να υπολογίζει ότι θα χρειαστεί να περπατήσει 2,4 χιλ. (γύρω στα 20 λεπτά). Επίσης να μην ξεχάσετε στο αυτοκίνητο πράγματα που θα χρειαστείτε (είτε φαγητά είτε ρούχα).
Ο χωματόδρομος είναι καλός και όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν. Στην αρχή του δρόμου  υπάρχει μια μεγάλη «νεροφαγιά», εκεί χρειάζεται προσοχή.
Όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα στη διαδρομή επικοινωνεί με την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη στο 6976350313 ή κ. Κατσίκα Φ. 6932626625.

3.  Τι έχουμε μαζί μας;

Για το περπάτημα (φωτογραφία).   Αθλητικά παπούτσια, (δεν είναι απαραίτητα τα ορειβατικά μποτάκια).  Καπέλο (ευχόμαστε να έχει ήλιο!), νερό και κάποιο μπαστούνι πεζοπορίας (μπατόν, γκλίτσα, μαγκούρα). Ένα δεύτερο μπλουζάκι και κάποιο μπουφάν θα χρειαστούν, γιατί θα γυρίσουμε ιδρωμένοι!
Για το φαγοπότι (Β.Β.Q):   Καρεκλάκια και τραπεζάκι κατασκήνωσης ή παραλίας, είτε κουβέρτα για πικ-νικ και σίγουρα διάθεση και όρεξη για ψητά!

4.   Εναλλακτικές δραστηριότητες:

Θα υπάρχουν 1-2 εναλλακτικές διαδρομές, για όσους δεν θέλουν να περπατήσουν πολύ ή έχουν πολύ μικρά παιδιά. 
Όποια άλλη ανάγκη προκύψει τη ρυθμίζουμε επιτόπου.

5.  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να παραγγείλουμε τα χρειαζούμενα (κρεατικά κ.α.) θα πρέπει να γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Για τον λόγο αυτό, όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν στην εκδρομή πρέπει να το δηλώνουν είτε προφορικά στους προπονητές των παιδιών σας, που θα το κοινοποιήσουν στην κ. Σοφία Γκοτζαμάνη, είτε ηλεκτρονικά στο sgkotzam@gmail.com   μέχρι και την Παρασκευή 10/10 πριν ή μετά την προπόνηση.

6.   ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ …. (ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ).

Η εκδρομή θα ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ την Πέμπτη 9/10 το μεσημέρι (12:00), με ανακοίνωση στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Εάν το δελτίο καιρού της Πέμπτης, μας δώσει βροχές και καταιγίδες, μόνον τότε δεν θα γίνει η εκδρομή. Ευχόμαστε να μη μας τα χαλάσει ο καιρός.

7.  ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ;  Στις 11:01! ξεκινάμε το περπάτημα. Με τόσα άτομα στο βουνό, δε σηκώνει να περιμένουμε τον καθένα που θα έρχεται με το πάσο του. Τα γκρουπ που θα περπατήσουν θα ξεκινήσουν από το σημείο συνάντησης, στις 11:01. Δεν θα περιμένουμε κανέναν  που πιθανά να αργήσει. Σε ξεχωριστές περιπτώσεις (χάθηκα, βλάβη στο αυτοκίνητο κ.α.) επικοινωνήστε με κάποιον υπεύθυνο για να σας περιμένει κάποιος που θα ξέρει τη διαδρομή. 11:01 ΞΕΚΙΝΑΜΕ, να το θυμάστε.
Όσοι αργήσετε να …βοηθήσετε τους ψητάδες!!!

8.   ΠΟΤΕ ΤΡΩΜΕ; Τα κρεατικά θα είναι έτοιμα από τις 13:00 και μετά. Υπολογίστε την όρεξή σας.
Νερά και αναψυκτικά θα τα φροντίσει η οργανωτική επιτροπή.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ:  Μετά από δεύτερη σκέψη, αφήσαμε τα ποτά (Μπύρες, ρετσίνες, τσίπουρα κ.λ.π.) στη διάθεση του καθενός. Οι μερακλήδες με ιδιαίτερες προτιμήσεις στα εκλεκτά ποτά!   (τσίπουρα, Μπύρες, ρετσίνες, ουζάκι), ας κάνουν το κουμάντο τους!!!

Σαλάτες, ορεκτικά, γλυκά ο καθένας το κουμάντο του.

Κάθε προσφορά σε πίτες και γλυκά…. Δεκτή

Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στην διάθεσή σας.

9.   Συντονιστές της εκδρομής  ορίστηκαν οι κ.κ.: Κούτρας Ιωάννης (6972079198), Γκοτζαμάνη Σοφία (6976350313), Σπανός Νίκος(6944263765).

10.   ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ δεν περιμένουμε την Πέμπτη, θα είναι αργά για τις ετοιμασίες.
Όσοι εγγραφούν στη 2η σελίδα και αργότερα, θα περπατήσουν 2 χιλιόμετρα παραπάνω!!!

Σημείωση: Τα έξοδα για το Β.Β.Q. (κρεατικά, ψηστικά και διάφορα) θα πληρωθούν «ρεφενέ» από όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ & ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!  «Δημιουργήστε χρόνο».  Μη το αφήνετε στο -Αν δεν έχω κάτι άλλο θα πάμε-! Με αυτό το σκεπτικό….  ποτέ δεν θα πάτε εκδρομή.

print

Written by