ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ “ΓΥΡΑΔΙΚΟ” ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

ΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ αλλά οικογενειακό – του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
{Περί γύρου ο λόγος}
ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ – ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Για δύο λόγους γράφουμε αυτές τις αράδες.
Πρώτον για να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας ότι, όποιος μένει στα Πεύκα ή έστω περνάει από Εξοχή – Πεύκα, θα πρέπει να σταματήσει στο γυράδικο  «Η Πλατεία» που βρίσκεται (Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 89 – ΤΗΛ. 2310676225 ΠΕΥΚΑ) και να δοκιμάσει το Γύρο (και όχι μόνον) του καταστήματος που άνοιξε εκεί πρόσφατα, ο καλός φίλος και πατέρας τριών αθλητριών του συλλόγου μας, Σάββας Ηλιάδης μαζί με τον μπατζανάκη του Δημήτρη.
Δεύτερον, τις γράφουμε για να στηρίξουμε τον πατέρα των αθλητριών μας και καλό φίλο κ. Σάββα Ηλιάδη. Στη συγκέντρωση γονέων τονίσαμε ότι είμαστε οικογένεια και προσπαθούμε να το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία.
Επισκεφτήκαμε το ψητοπωλείο του κ. Σάββα «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» στα Πεύκα και μείναμε κατενθουσιασμένοι από τα κρεατικά του μαγαζιού. Δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μη σας ενημερώσουμε ότι στο μαγαζί «θα φάτε» και καλά και φτηνά.  Επισκεφτείτε το και πέστε τη μαγική λέξη «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» … θα φάτε καλά.
Με αυτή μας την ενέργεια και τον κ. Σάββα βοηθάμε αλλά και στους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  δίνουμε λύση για ένα γεύμα με υπέροχο γύρο και καταπληκτική πίτα, σουβλάκι ή μπιφτέκι. Εμείς (A. Ρίζος, K. Παπαγεωργίου, Γ. Φαρμάκης, Φ. Κατσίκας) με τις οικογένειες μας, ήδη το κάναμε στέκι.
Αποδεικτικά στοιχεία, οι φωτογραφίες από το προχθεσινό τσιμπούσι.

print

Written by