ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ «ΟΝΕΙΡΟ»; Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Πολύ δύσκολα πράγματα μας βάζετε. Θέλετε μέσα από λίγες γραμμές  να σας περιγράψω τα απερίγραπτα!  Τι να πρωτογράψω;


Σιγά μη το γυρίσουμε και στη δημοσιογραφία! Απλά θα σας πω με λίγες κουβέντες το πώς περάσαμε σήμερα στην εκδρομή στο Χορτιάτη (Περπάτημα και BBQ). 


Θα ακολουθήσω την απάντηση του Δημοσιογράφου, που ενώ κάθε μέρα παραδίδει στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας του –μία σελίδα- κάποια μέρα του παραδίδει –δύο σελίδες-!

Στην ερώτηση του αρχισυντάκτη του, γιατί σήμερα έγραψες δύο σελίδες;

Η απάντηση ήταν … «γιατί δεν είχα τον χρόνο να γράψω μία». …  


Θα γίνω πιο Λακωνικός και από  τους Σπαρτιάτες!   Για να δούμε αν θα το πετύχω.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: Τους μικρούς/ες μας μπόμπιρες, τους μεγαλύτερους/ες αθλητές/τριες μας, τους γονείς, τους φίλους των γονέων, τους προπονητές, την πρόεδρο κ. Μανιού Αικατερίνη, τα μέλη του Δ.Σ., τον οδηγό μας (κ. Μαυρίκιο Πολίτη), τον ψητά μας (κ. Γιάννη) και ξανά (ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ),  γιατί σήμερα όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά λειτουργήσαμε σαν  πραγματική «οικογένεια». Το αποτέλεσμα ήταν μία εκδρομή που -κυρίως οι μικροί μας αθλητές αλά και όλοι μας –  θα θυμόμαστε για χρόνια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ – ΟΛΟΥΣ.



Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ: Με τέτοια συμμετοχή πάνω από 112 άτομα (κάποιοι ήρθαν περπάτησαν και έφυγαν), και όλοι στην ώρα τους … πήραμε ΑΡΙΣΤΑ.  Το κυριότερο, ακόμη και στο “ηθελημένο”! μικρομπέρδεμα στη διαδρομή, για να δοκιμάσουμε τις αντιδράσεις σας (έτσι το λέμε τώρα!) δεν ακούστηκε το παραμικρό παράπονο η παραμικρή γκρίνια (εκτός από τον φίλο μου τον …Φλώρο), Εύγε!

Πέρυσι ήμασταν 65 … του χρόνου!  δεν θα μας χωράει ο Χορτιάτης … πάμε για Όλυμπο!


ΟΙ 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Οι επιλογές που είχαμε ήταν 4.
1) Κάστανα και Βατόμουρα κοντά στη φωτιά. 2) Κάστανα στη γύρω περιοχή, μικρή απόσταση από τα ψητά. 3) Περπάτημα τη μισή διαδρομή (4-5 χιλ). 4) Περπάτημα όλη τη διαδρομή 9-10 χιλ. Ε! που μας βγήκε 11 χιλ. καλό μας έκανε (φάγαμε με όρεξη).



ΤΑ ΨΗΤΑ:  Καλά 50 κιλά κρεατικά σε σουβλάκια χοιρινά, σουτζουκάκια, λουκάνικα και σουβλάκια από Κότα … πού τα βάλαμε; Η ψησταριά “πήρε φωτιά” κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τον αγαπητό μας κ. Γιάννη στην αρχή τον αγχώσαμε λίγο γιατί μαζεύονταν όλοι γύρω από την ψησταριά. Κάποια στιγμή μπήκε τάξη. Δεν πλησιάζαμε την ψησταριά μέχρι να σηκωθεί άσπρη σημαία (που σήμαινε τα ψητά είναι έτοιμα).

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον μεγάλο απόντα (λόγω επαγγ. Υποχρεώσεων) κ. Γιάννη Κούτρα, ο οποίος μαζί με την κ. Γκοτζαμάνη και τον κ. Χατζιόπουλο (στη διανομή), ρύθμισαν τα των κρεάτων και των λοιπών και μάλιστα οι παρόντες έφυγαν και τελευταίοι!



ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ:  (ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ και ΚΟΚΚΙΝΕΣ) πήγαν σύννεφο. Για να κρατήσουμε το «μέτρο» τόσο στο φαγητό όσο και στο ποτό είχαμε βάλει όρια. Όσοι φαίνονται στην πρώτη σειρά υπερέβησαν τα εσκαμμένα σε ποτό και φαγητό (και το έριξαν στον ύπνο).



Στη δεύτερη σειρά φαίνονται όσοι άδικα μεν -σωστά δε-! Πήραν την κίτρινη. Δεν αντέξαμε να τους βλέπουμε να έχουν βολευτεί τόσο ωραία, ενώ εμείς δεν είχαμε προβλέψει κάτι ανάλογο. Σωστή η κάρτα;



Η ΚΙΘΑΡΑ ΜΑΣ: Μετά τα υπέροχα γλυκά που κυκλοφόρησαν … βγήκαν και οι κιθάρες (μία μεν αλλά με … πολλές χορδές). Με την κ. Σοφία να μας παρακινεί, μέχρι και τον ύμνο του συλλόγου τραγουδήσαμε.


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:  Μέσα από το τραγούδι ξεχώρισαν (τόσο σε ζωντάνια όσο και σε ταλέντο) η κ. Τριανταφύλλου Σταυρούλα, όσο και ο κ. Ασπρίδης Ιωάννης . Παμψηφεί πήραν τις πολυπόθητες θέσεις στο μουσικό συγκρότημα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Τα συγχαρητήριά μας…



Ο ΧΟΡΟΣ:  Στο χορό που ακολούθησε εκτός από την κυρία Σταυρούλα μας -που το έχει και το χορευτικό- την παράσταση έκλεψαν οι κ.κ. Σαμουήλ Ντούγκου (ο όμορφος) και ο κ. Φώτης Λαμπρόπουλος (ο ψηλός).  Τόσο πολύ μας ενέπνευσαν που αμέσως γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε και χορευτικό τμήμα! Στην εκδρομή στο Βελβεντό … (έρχεται) θα γίνουν τα εγκαίνια του χορευτικού!



Φτάνει τόσο … πάω για ύπνο με ξεθέωσαν, ο κ. Σαμουήλ Ντούγκου με τη Βεατρίκη, που «τραβούσαν την κούρσα» στο περπάτημα των 11 χιλιομέτρων.


Φωτογραφίες μάλλον αύριο …


Για τους βιαστικούς …….  Περάσαμε στο fb όλες τις φωτος.


print

Written by