ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ


ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ


Όταν έχεις να κάνεις με παιδιά, πρέπει να είσαι πολύ πιο προσεχτικός. Πρέπει ό,τι λές να το εννοείς και να το κάνεις  αλλιώς μη λες τίποτε. Κάπου αναφερθήκαμε σε αυτό νομίζω ήταν  στο … ο αθλητισμός ως τρόπος ζωής (όποιος θέλει το ρίχνει μετά μια ματιά).


Το καλύτερο θα ήταν να είσαι «τέλειος» ειδικά στη συμπεριφορά σου με τα παιδιά αλλά, ποιος είναι αυτός ο τέλειος να τον γνωρίσουμε και εμείς μήπως πάρουμε λίγη από τη σοφία του; Όχι μόνον δεν είμαστε αλλά ούτε και το «παίζουμε» τέλειοι. Απλά προσπαθούμε να τηρούμε τα όσα λέμε (το κατά δύναμη) για να μη μας πιάσουν τα αχώνευτα, άλλα να λέμε και άλλα να κάνουμε (τουλάχιστον μπροστά τους)! Είπαμε .. μακριά από εμάς η τελειότητα!


Με αυτό το σκεπτικό και βαδίζουμε.


Γράψαμε πριν  αρκετές ημέρες ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Οκτωβρίου (δηλαδή αύριο) θα γίνει έλεγχος στις εγγραφές των παιδιών και όσα παιδιά βρίσκονται στο σύλλογο για αρκετό καιρό και δεν έχουν τακτοποιηθεί με την εγγραφή τους και τις συνδρομές τους, δεν θα γίνονται δεκτά από δω και πέρα, στις προπονήσεις.


Θέλουμε να γνωρίζετε τα πάντα γιαυτό και εξηγούμαστε.

Η προσέλευση των παιδιών στις Ακαδημίες είναι «αθρόα» (σε μεγάλες ποσότητες), σίγουρα μας ευχαριστεί αυτό αφού δείχνει ότι εμπιστεύεστε τη λειτουργία του συλλόγου και το ανθρώπινο δυναμικό του (από το Δ.Σ. μέχρι και τους προπονητές). Όμως η αθρόα προσέλευση στο σύλλογό μας, μας δημιουργεί και προβλήματα. Θέλουμε ο κάθε προπονητής να έχει ένα λογικό αριθμό παιδιών για να μπορεί να τα ελέγχει, ειδικά στις μικρές ηλικίες που ακόμη τα ονομάζουμε «ανταρτάκια». Εξ άλλου, ίσως και αυτό να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του συλλόγου μας  (ο περιορισμένος αριθμός αθλητών σε κάθε προπονητή), για τον οποίο μας επιλέξατε. Θέλουμε να λειτουργούμε με τις καλύτερες συνθήκες, θέλουμε και εμείς να το χαιρόμαστε, θέλουμε να περιμένουμε πώς και πώς την ώρα της προπόνησης για να περάσουμε και εμείς καλά με τα «αχώνευτα». Για φανταστείτε να έρχεται η ώρα της προπόνησης και να λέμε Ωχ! Πώς θα περάσουν αυτές οι δύο ώρες!!!


Κακά τα ψέματα, τίποτε δεν γίνεται σωστό αν δεν το κάνεις με κέφι και αν δεν το αγαπάς. Σε αυτό το σημείο οι προπονητές μας είναι, ο ένας καλύτερος από τον άλλον! Δεν είναι τυχαίο που οι προπονητές μας ξεχνιούνται, ούτε καν την ώρα κοιτούν και αν τους αφήσεις χωρίς υπενθύμιση για την ώρα, βλέπω τα παιδιά σας να γυρίζουν στις 12 στο σπίτι και αυτό γιατί θα μας έχει διώξει το Στάδιο!


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ.


Η πρώτη ερώτηση: Είναι μεγάλος διότι έχουμε πολλά παιδιά που ακόμη δοκιμάζουν ή είναι μεγάλος σε παιδιά που αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί μας;
Η δεύτερη ερώτηση: Τι να κάνουμε, να προσλάβουμε και άλλον προπονητή; Έχουμε τόσα παιδιά που η καλύτερη λύση θα ήταν αυτή;


Οι δύο παραπάνω ερωτήσεις θα απαντηθούν εφόσον  μάθουμε τον ακριβή αριθμό των παιδιών που είναι ευχαριστημένα στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και θέλουν να συνεχίσουν μαζί μας.


Ε! αυτό θα κάνουμε από αύριο και για την επόμενη εβδομάδα. Θα ελέγξουμε τις εγγραφές στο σύλλογο δηλαδή το πόσα παιδιά (γονείς) αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί μας,  ώστε ανάλογα με την απάντηση να προχωρήσουμε στις καλύτερες λύσεις του προβλήματος.


Από αύριο λοιπόν Τετάρτη 15/10/14 και σε κάθε προπόνηση για μία εβδομάδα, με τη βοήθεια των μελών του Δ.Σ. θα καταμετρηθούν οι εγγραφές των νέων  παιδιών στο σύλλογο.


Δεν μιλάμε για τα παιδιά που ήρθαν εχθές ή θα έρθουν για πρώτη φορά αύριο, αυτά θα δικαιούνται να αποφασίσουν μετά τις τρεις προπονήσεις, αφού πρώτα μας γνωρίσουν.


Για την πλήρη ενημέρωση των γονέων κοινοποιούμε τις λεπτομέρειες των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των αθλητών μας   γύρω από την εγγραφή και τη συνδρομή προς το σύλλογο.


Όσα παιδιά έχουν κάνει εγγραφή και πλήρωσαν τουλάχιστον τον 1ο μήνα δικαιούνται μπλουζάκι του συλλόγου, το οποίο μπορούν να ζητήσουν από τους προπονητές τους.


Υπάρχουν ακόμη μερικές φόρμες για (από δω και πέρα, χοντρές), αυτές οι ασπρες με την κουκούλα, τις οποίες μπορείτε να ζητήσετε για τα παιδιά ή και για τους γονείς από τους προπονητές σας. Η κάθε φόρμα κοστίζει 25 €.


ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ


print

Written by