ΕΚΔΡΟΜΕΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ μετά από την «προτροπή» γονέων και φίλων του συλλόγου, που συμμετείχαν στην περυσινή εκδρομή και πέρασαν ωραία, ετοιμάζεται να επαναλάβει την αξέχαστη εκδρομή στο Βελβεντό. Μολονότι περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, που καθυστερούν λίγο (αν το γήπεδο είναι ελεύθερο στις 9.11.14 το πρωί με μεσημέρι, για τη διαμονή όσων θελήσουν κ.α.), αποφασίσαμε να προαναγγείλουμε την εκδρομή έτσι ώστε ο καθένας μας να «δημιουργήσει χώρο» στο πρόγραμμά του για την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.
Στόχος της εκδρομής θα είναι και πάλι διττός. Ένα αγωνιστικό πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές (κάπως πιο σύντομο από ότι πέρυσι) περπάτημα στο Σκεπασμένο αλλά και σε μονοπάτια κοντά στο Μετόχι, Φαγητό σε ταβέρνες, επίσκεψη στα «Καζάνια» και όπου αλλού μας υποδείξουν οι φίλοι μας στο Βελβεντό.  
Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 με πούλμαν (μετάβαση και επιστροφή αυθημερόν).  Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό, μπορούν να πάνε με δικό τους μέσο από την προηγούμενη και να φύγουν την Κυριακή ή και την Δευτέρα!
Θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες μετάβασης, διατροφής και επιστροφής. Πέρυσι πήγαμε τρία πούλμαν και 10-12  Ι.Χ. περίπου 180 άτομα!!! Για φέτος δηλώστε και βλέπουμε. Συνεννοηθείτε με τις παρέες σας και δηλώστε συμμετοχή μαζί, έτσι ώστε να μπείτε στο ίδιο πούλμαν, να φάτε στο ίδιο εστιατόριο και γενικά να είστε με την παρέα σας. Το σύνθημα είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ (σε πολλά πούλμαν).  Θα τα λέμε συχνά για την εκδρομή. …

print

Written by