ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Εμείς τολμάμε και προσαρμοζόμαστε – ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-  στις Ακαδημίες, εσείς (γονείς) θα μας βοηθήσετε;

Όπως γράψαμε πριν μερικές ημέρες τα παιδιά, κυρίως στις Ακαδημίες και τα προαγωνιστικά τμήματα (ΜΙΝΙ & ΠΠ/Β), αυξάνονται καθημερινά.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να κρατήσει τον αριθμό των παιδιών, ανά προπονητή, σε «λειτουργικά επίπεδα και επίπεδα ελέγχου», δημιουργεί και άλλο γκρουπ  (αυτό των 5-6 χρόνων). Μέχρι τώρα οι μικροί μας μπόμπιρες (5-6 χρόνων) λειτουργούσαν μαζί και με τα 7-χρονα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με την αύξηση του αριθμού των παιδιών εμείς προσαρμοστήκαμε, κάνουμε ξεχωριστό γκρουπ.


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Γονείς, θα πρέπει να αποφασίσετε και είτε να εγγράψετε τα παιδιά σας στο σύλλογο είτε θα πρέπει να δοκιμάσετε και κάποιον άλλο σύλλογο, αν δεν βρήκατε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  αυτό που ψάχνετε, σας το συνιστούμε.  

Εάν το παιδί σας είτε δεν βρήκε στο στίβο αυτό που θέλει είτε δεν βρήκε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ζεστή αγκαλιά», είναι υποχρέωσή σας να ψάξετε και να πάτε το παιδί σας αλλού, εκεί που θα περνάει καλά και θα σας το ζητάει να τον πάτε για προπόνηση.

Εάν φέρνετε το παιδί σας στο στίβο ή και στον σύλλογο χωρίς να το θέλει το ίδιο (δηλ. με το ζόρι), επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν κάνετε καλά! Αφενός μεν (το κυριότερο) το παιδί δεν περνάει καλά, αφετέρου δε είναι αδιάφορο, δεν προσέχει και δημιουργεί με τη συμπεριφορά του προβλήματα και στα άλλα παιδιά.

Υπάρχουν παιδιά που αναγκάζουν τον προπονητή να ασχολείται συνέχεια με αυτά (είτε γιατί κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά, είτε γιατί χτυπούν τα άλλα παιδιά, είτε γιατί δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν και (θέλουν να κάνουν το δικό τους)! Είμαστε αποφασισμένοι να μη δεχτούμε ανάλογες συμπεριφορές (που δεν βελτιώνονται), από κανένα παιδί.

Δυστυχώς, θα αναγκαστούμε να μη δεχτούμε τα παιδιά, που για τον Α ή Β λόγο, παρουσιάζουν «προβληματική», ενοχλητική ή επιθετική συμπεριφορά και δεν συμμορφώνονται.

Παρακαλούνται οι γονείς που ξέρουν ότι το παιδί τους ανήκει στην παραπάνω κατηγορία (ας το πούμε πολύ ζωηρό), να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον προπονητή του παιδιού τους σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας συμμόρφωσης του «ανταρτάκου» μας.

Η οποιαδήποτε απόφαση των προπονητών και του συλλόγου για μη αποδοχή κάποιου παιδιού, θα υλοποιηθεί αφού πρώτα γονείς και προπονητές εξαντλήσουν όλα τα μέσα συμμόρφωσης του παιδιού και δεν τα καταφέρουν.

print

Written by