ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που είναι επαγγελματίες και που θέλουν να διαφημιστούν μέσα από το ημερολόγιο αλλά παράλληλα να βοηθήσουν και τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να αρχίσουν να φέρνουν τις επαγγελματικές τους κάρτες, που θα περάσουμε στα 600 ημερολόγια του συλλόγου. Η επαγγελματική κάρτα θα φιγουράρει στην αρχή και στο τέλος του ημερολογίου και κοστίζει 100 €.
Όσοι φίλοι θέλετε να διαφημιστείτε μέσα από το ημερολόγιο του 2015 και παράλληλα να βοηθήσετε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχετε παρά να μας το δηλώσετε (και να μας φέρετε και την επαγγελματική σας κάρτα). 

ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

Εφόσον εσείς δεν είστε επαγγελματίας αλλά έχετε κάποιο γνωστό, που θα ήθελε να διαφημιστεί μέσα από το σύλλογο … βοηθήστε μας. Ενημερώστε τον επαγγελματία φίλο σας και εφόσον συμφωνεί, πάρτε του την κάρτα και φέρτε την σε εμάς,  καλό θα του κάνετε. Η «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  μεγάλωσε πολύ, έχουμε πλέον και  μεγάλη αγοραστική δύναμη.
Τα μέλη ή οι φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που ασχολούνται με εκτυπώσεις ημερολογίων ή έχουν γνωστούς που ασχολούνται με εκτυπώσεις ημερολογίων ας μας προτείνουν επαγγελματίες για να τυπώσουμε τα φετινά ημερολόγια. Φέτος θα τα τυπώσουμε όπου μας υποδείξετε.

Με την πρώτη ανακοίνωση, δήλωσαν ότι θα μας βοηθήσουν οι παρακάτω.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2015

        ΟΝΟΜΑ     ΚΑΡΤΑ     ΠΟΣΟ     ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ     ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ  
1

ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

100 ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ

2

ΡΙΖΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

100

ΣΑΛΟΝΙΑ –

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

 
3

ΝΙΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Α.Ε.
 

100

ΠΑΙΔΙΚΗ

ΜΟΔΑ

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

4

ΠΑΤΟΥΣΗΣ

ΡΙΖΟΣ

100

ΟΥΖΕΡΙ

ΤΑΒΕΡΝΑ

 
5

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ

Α.Ε.

 

 

 

100  

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

print

Written by