ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2014 – ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ- ΜΕΧΡΙ 31.10.14

Ενημερώνουμε τους αθλητές που θέλουν να έρθουν με μεταγραφή στο σύλλογό μας ότι 31 Οκτωβρίου λήγουν οι μεταγραφές. Όλα τα δικαιολογητικά της μεταγραφής πρέπει να βρίσκονται στο φάκελο που θα σταλεί συστημένος το πολύ μέχρι 31.10.14, χωρίς να υπάρχει δικαίωμα υποβολής συμπληρωματικών εγγράφων αργότερα.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των αθλητών στις διάφορες κατηγορίες (1, 2 η 3 αθλητές)! που έχει δικαίωμα να ζητήσει ο κάθε σύλλογος, όποιος καθυστερεί ρισκάρει. Μπορεί τελικά να μην υπάρχει θέση για μεταγραφή στην κατηγορία του. Μην περιμένετε την τελευταία ημέρα, μπορεί να βρεθείτε στον «αέρα».
Διευκρινίζουμε δε ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δικαίωμα προπόνησης -με τους προπονητές του συλλόγου- έχουν μόνον οι αθλητές που ανήκουν στο σύλλογο.  Αθλητές άλλων συλλόγων, δεν γίνονται δεκτοί στα γκρουπ των προπονητών του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ακόμη και όσοι θέλουν -με τη συγκατάθεση του συλλόγου- να φύγουν από το σύλλογο, θα πρέπει να μας ενημερώσουν έγκαιρα για να συζητηθεί η κάθε περίπτωση στο έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου.
Για την ενημέρωση του κάθε ενδιαφερομένου, σας κοινοποιούμε τον κανονισμό Μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ 2014, που ισχύει για την παρούσα μεταγραφική περίοδο.

print

Written by