ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ στο “Point System” ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Οι νικητές στους οποίους ανήκουν τα εύσημα, (γιαυτό και στην προπόνηση της Δευτέρας 3.11.14, θα ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ από τους προπονητές τους) για τον μήνα Οκτώβριο, είναι οι:

Γκρουπ κ. Ελένης και Νικολέττας:    ΣΑΛΤΙΕΛ ΤΖΕΝΗ,
Γκρουπ κ. Κατερίνας:  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ και ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
Γκρουπ κ. Μαρίας:  ΖΙΑΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και
Γκρουπ κ. Σοφίας:   ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ.

Σήμερα μπορούμε να απαντήσουμε και στους  γονείς, που από ενδιαφέρον για τα παιδιά τους,  προτείνουν διάφορα και νομίζουν ότι εμείς δεν τους ακούμε.  Σήμερα θα ανακοινώσουμε τους καλύτερους των Ακαδημιών με κριτήριο το αλάνθαστο “point System”.
 
το point System”
Με δυο λόγια, εξηγούμε τι είναι το point System”, που για χρόνια τώρα ακολουθούμε και βλέπουμε τα παιδιά να έχουν τρομερή βελτίωση. Εστιάζουμε και δίνουμε μεγάλη σημασία, κυρίως στις μικρές ηλικίες, στο να μάθει το παιδί πώς  να συμπεριφέρεται «σωστά» στις ανάλογες καταστάσεις. Ευτυχώς, σε κάθε προπόνηση έχουμε πάμπολλες ευκαιρίες να ξεχωρίσουμε συμπεριφορές και καταστάσεις, τις οποίες εξηγούμε στα παιδιά. Σε κάθε ευκαιρία, τονίζουμε γιατί η Α ή η Β συμπεριφορά είναι η επιθυμητή και η πρέπουσα.
Τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα και στην επόμενη περίπτωση που θα παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία τα περισσότερο προσεκτικά ενεργούν «σωστά».
Όποιο παιδί αρπάζει τις ευκαιρίες και δείχνει συμπεριφορά που ταιριάζει με τα όσα τους λέμε, «τσιμπάει» το αυτοκολλητάκι του (το θετικό βαθμό). Όσοι στο τέλος του μήνα συγκεντρώσουν τα περισσότερα αυτοκόλλητα είναι οι νικητές του μήνα.

Στην αντίθετη περίπτωση, οι παραπτωματίες παίρνουν «κίτρινη κάρτα».

Τους νικητές τόσο στο  “pointSystem” όσο και στις «Παρουσίες»,  θα τους διαβάσετε κάνοντας κλικ επάνω στις διπλανές φωτογραφίες.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Το ότι νομίζουμε ότι «κάνουμε κάτι» στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει ως βάση την Αρχή μας «ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ».  Ακούμε, αφουγκραζόμαστε και στη συνέχεια μελετάμε το πώς θα ενεργήσουμε.  

Είναι πολλές οι φορές που η γνώμη των γονέων, τουλάχιστον όσων μας έδωσαν το ε-μαιλ τους και τους ενημερώνουμε, (δηλαδή των ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ) μας βοηθάει αφάνταστα.

Τις περισσότερες φορές παντρεύουμε τις δικές μας σκέψεις με τις δικές σας προτάσεις και το αποτέλεσμα είναι «καλύτερες συνθήκες και καλύτερα αποτελέσματα» για τους «μπόμπιρες» και τις μικρές μας «σκανδαλιάρες».

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μπαίνουν στον κόπο να μας πουν τη δική τους άποψη, και όταν τους τη ζητάμε αλλά και χωρίς. Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τους προπονητές) και να συζητήσετε το οτιδήποτε.

Η κ. ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ 5-6 ΧΡΟΝΩΝ

Τον μήνα που διανύουμε (Νοέμβριο) το Γκρουπ των κ.κ. Ελένης και Νικολέττας θα χωριστεί σταδιακά στα δύο, με τους μικρότερους να ακολουθούν την κ. Ελένη Τσαβλίδου και τα μεγαλύτερα την κ. Νικολέττα. Όσοι γονείς δεν έχετε τα τηλέφωνα της κ. Ελένης Τσαβλίδου, ζητήστε της να σας δώσει τις ενημερωμένες κάρτες των τηλεφώνων των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Για περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες γύρω από τους προπονητές μας πατήστε ΕΔΩ.

print

Written by