ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ – Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Κάθε βράδυ θα σας ενημερώνουμε για τα νεώτερα της εκδρομής. Όσοι επισκέπτεστε τη σελίδα μας αφενός μεν θα είστε ενημερωμένοι και αφετέρου θα έχετε τη δυνατότητα μέχρι και λεωφορείο να διαλέξετε μέσα από τη σελίδα μας! Ε! τι άλλο να κάνουμε;

1) Στον πρώτο σύνδεσμο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες τις σχετικές με το ανθρώπινο δυναμικό της εκδρομής. Πόσοι είμαστε σύνολο, πόσοι με τα λεωφορεία, πόσοι με τα Ι.Χ. πόσοι αθλητές σε κάθε κατηγορία κ.λ.π.

2) Στον δεύτερο σύνδεσμο μπορείτε ακόμη και λεωφορείο να διαλέξετε. Πατήστε την επιλογή λεωφορείου και δηλώστε με ποιο λεωφορείο θέλετε να ταξιδέψετε (εσείς και η παρέα σας).  

Βάλτε το Νο (1) ή το Νο (2) στην τελευταία στήλη (Επιλογή Λεωφορείου). Φροντίστε όσοι είστε κολλητοί να βάλετε το ίδιο νούμερο.

[Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι (ε! ακόμη μικροί είμαστε σε 10-20 χρόνια θα τα ξέρουμε όλα)! 

ΝΕΟ : Όσοι θέλετε να δηλώσετε το λεωφορείο που προτιμάτε να ταξιδέψετε, πατήστε το 2ο φύλλο κάτω κάτω που λέει «ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ». Εκεί υπάρχουν μόνον τα ονόματα των ταξιδιωτών και μάλιστα με αλφαβητική σειρά του επιθέτου των οικογενειών. (Μην ψάχνετε ξεχωριστά επίθετα «αι γυναίκαι»,  χρησιμοποιήσαμε μόνον ένα επίθετο ανά παρέα-οικογένεια!

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας σελίδα, θα μπουν στο ένα ή το άλλο (στην τύχη). Για να μην έχετε γκρίνιες από τους (ανταρτάκους και τις τσαπερδόνες σας) κανονίστε να είστε μαζί με τους κολλητούς των παιδιών σας -το καλό που σας θέλω-.

Τα Λεωφορεία θα είναι δύο (αφού 60 άτομα θα ταξιδέψουν με Ι.Χ.):

1) «ΟΙ  ΟΜΟΡΦΟΙ»  και  

 2) «ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ»…..

Για να υπάρχει και λίγος συναγωνισμός στην προετοιμασία για τη διαδρομή, ορίζονται από τώρα οι υπεύθυνοι των Λεωφορείων.

Στο 1ο  Λεωφορείο  «ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ», υπεύθυνες ορίζονται οι προπονήτριες του συλλόγου κ.κ. Μαρία, Νικολέττα και Κατερίνα. (Στην επιστροφή θα προστεθεί και η κ. Σοφία με την κιθάρα της).

Στο 2ο Λεωφορείο  «ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ», υπεύθυνοι ορίζονται οι κ.κ.  Κοσμάς,  Γιάννης, Ελένη και Γιώργος.

Περισσότερα, για το πότε φεύγουμε, από πού, πότε φτάνουμε, πότε γυρνάμε, τα αγωνίσματα των αθλητών και όλες τις δραστηριότητες στο Βελβεντό, την Παρασκευή πρωί (μετά το Δ.Σ. της Πέμπτης).

Τελευταία ευκαιρία για δήλωση μέχρι αύριο τις 22:30 που θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και θα οριστικοποιήσει τα πάντα.

Μην ξεχνάτε και την τελευταία ευκαιρία ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ που για όσους ταξιδέψουν με τα λεωφορεία, ορίστηκε η Πέμπτη 6.11.14 μέχρι ώρα 22:30. (Διαβάστε και το χθεσινό  άρθρο  «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

print

Written by