«Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!

Τελικά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ».

Με τον καιρό δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι, ειδικά όταν προγραμματίζουμε κάποια εκδήλωση εβδομάδες πριν.

Το Σάββατο όσοι ξεκινήσαμε με τα Ι.Χ., φύγαμε με καταρρακτώδη βροχή. Στο δρόμο χαρήκαμε τη βροχή! To Σάββατο βράδυ στο Βελβεντό, ο καιρός ήταν βροχερός.
Ακόμη και την Κυριακή πρωί, που ξεκίνησε ο κυρίως όγκος των εκδρομέων, ο καιρός ήταν μουντός. Τελικά με αυτές τις συνθήκες, όσοι το ΤΟΛΜΗΣΑΝ και ακολούθησαν την εκδρομή, πρέπει για μια ακόμη φορά να αισθάνονται δικαιωμένοι και πιο κοντά στο αθλητικό πνεύμα.
Όταν μπαίνεις σε ένα αγώνα ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις, ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι όλα ρόδινα, όμως μπαίνεις να κάνεις φίλους και να αγωνιστείς. Το αν κερδίσεις ή θα χάσεις δεν θα πρέπει να είναι αυτό που θα σε απασχολεί.  Τα μάτια σου πρέπει να είναι ανοιχτά για να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς, από συναισθήματα μέχρι και εμπειρίες και όλα αυτά να σε κάνουν -να χαρείς- τον αγώνα.
Ακόμη και για τις εκδρομές θα πρέπει να αποκτήσουμε την ανάλογη φιλοσοφία, που  με δυο λόγια μας λέει: 
Ό,τι και να γίνει, με ήλιο και βροχή με χιόνι ή χαλάζι, εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο να χαρείς την εκδρομή σου. Είναι στο χέρι σου, εξαρτάται αποκλειστικά από τον τρόπο που σκέφτεσαι και που καθορίζει τη διάθεσή σου.
Αν υπάρχει κάποιος που λάκισε από την εκδρομή -λόγω καιρού- απλά … έχασε άλλη μια ευκαιρία  -να κάνει φίλους-…

Ενημερώνουμε τους φίλους, που χωρίς να ειδοποιήσουν δεν ήρθαν στην εκδρομή (για οποιοδήποτε λόγο), ότι το Δ.Σ. θα αποφασίσει για το πώς θα χειριστούμε το θέμα. Περιμένουμε τη δική τους απόφαση και θα σας ενημερώσουμε. Θυμηθείτε το “οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (& ΟΙ Ε.Σ.)

Μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή.

Για τους γονείς που θα ήθελαν τις φωτογραφίες των παιδιών τους από τους αγώνες και τις απονομές, είναι ευκολότερο να τις περάσουμε στο fb παρά στη σελίδα μας.
Θα περάσουμε στη συνέχεια στο fb,  τρία άλμπουμ με φωτογραφίες από την εκδρομή στο Βελβεντό: 1) Αγώνες, ) Απονομές, 3) Σκεπασμένο (Όσοι έχετε χρόνο και τις θέλετε, τις ψάχνετε).

print

Written by