Η «ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ

Με απόφαση του Δ.Σ. όσοι δεν ενημέρωσαν ότι «αδυνατούν να συμμετέχουν στην εκδρομή»,  θα πληρώσου κανονικά το εισιτήριο των 6  €. Εάν ο κ. Ζορπίδης δεν δέχονταν την Ακύρωση του ενός Λεωφορείου (επαινετέα απόφαση – σωστού επαγγελματία), το ποσό θα ήταν πολλαπλάσιο.

Δεν είναι δίκαιο να επωμιστούν μόνον οι συμμετέχοντες τα κοινά έξοδα της μετακίνησης με το λεωφορείο για την εκδρομή.

Από τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν τα έξοδα του Ι.Χ. (βενζίνες), του εθελοντή που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή, για να χωρέσουν οι (61) παρόντες σε 1 λεωφορείο των 58 θέσεων, (αν και είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει με το λεωφορείο)! Τελικά με το λεωφορείο ταξίδεψαν από τους 81 δηλωθέντες οι 58!   Οι 14 θα πρέπει να πληρώσουν τα 6 €.  (Οι 9 που ενημέρωσαν έστω και λίγο αργά, απηλλάγησαν από το Δ.Σ.)!

Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ είναι κατανοητή, όταν μάλιστα στη μέση υπάρχουν και παιδιά η ακύρωση, έστω και την τελευταία στιγμή, είναι αποδεκτή.  
Η υποχρέωση καταβολής μέρους των εξόδων αιτιολογείται (ως θέμα Αρχής του Συλλόγου αλλά και λόγω συμφωνίας).

 

Όμως,

η ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, έστω και με ένα τηλέφώνημα (στις 7:50) όσων περιμένουν την άφιξή σας για να αναχωρήσουν, καταδικάζεται διότι:

1) Όλοι οι συμμετέχοντες περιμένουν την άφιξή σας! Αναγκάζονται οι ίδιοι να σας ψάξουν στα τηλέφωνα για να ξεκινήσουν! 

2) Σύμφωνα με τις τελικές δηλώσεις (μέχρι την Πέμπτη το βράδυ 22:30), δήλωσαν με το λεωφορείο 80 άτομα. Κλείνουμε δύο (2) λεωφορεία, ενώ τελικά χρειαστήκαμε μόνον ένα (1)!  (Θα μπορούσε κάλλιστα ο κ. Ζορπίδης να ζητήσει να πληρωθεί και το 2ο λεωφορείο που ζητήσαμε -και ήρθε από τις 07:30 στο Καυτανζόγλειο-, και θα είχε δίκαιο.

3) Όσοι ρυθμίσαμε τα της εκδρομής ΕΚΤΕΘΗΚΑΜΕ! Ευτυχώς μόνο σε μία ταβέρνα διαμαρτυρήθηκαν, γιατί αντί των 40 ατόμων που τους είχαμε πει ότι θα γευματίσουν, πήγαν 28!  (άρχισε η γκρίνια, το ένα έφερε το άλλο, και λίγο έλειψε να μας χαλάσουν την εκδρομή)!

Παρακαλούμε τα χρήματα, όσων αναφέρονται στον πίνακα πληρωμής του λεωφορείου λόγω ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, να πληρωθούν στους προπονητές των παιδιών σας.

print

Written by