Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.14 – ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»

Η  πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Μανιού Αικατερίνη καλεί τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτο διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19.11.14 και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Η παρουσία των μελών του Δ.Σ., ειδικά την Τετάρτη και από ώρα 20:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ,  έχει να κάνει και με τη φωτογράφιση των αθλητών για το Ημερολόγιο του 2015. Υπάρχει η πρόταση, κάθε γκρουπ αθλητών που θα φωτογραφίζεται  με τον προπονητή του για το ημερολόγιο του 2015, να συνοδεύεται και από ένα μέλος του Δ.Σ. (έτσι για να δώσουμε λίγη λάμψη στις φωτογραφίες για το ημερολόγιο)!!!
Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι: 
1) ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ: Όλο και αυξάνει ο ΣΕΓΑΣ τις απαιτήσεις του από τους συλλόγους που θέλουν να διοργανώσουν αγώνες, όπως τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ή ΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ, για να αναγνωρίζονται οι επιδόσεις!  Η ερώτηση στην οποία θα πρέπει να απαντήσει το Δ.Σ., αλλά και το Δ.Σ. των συλλόγων που επιθυμούν να διοργανώσουν αγώνες είναι:  Πόσο μας ενδιαφέρει το αν θα αναγνωρίζονται οι επιδόσεις;
Για να Τιμήσουμε τη μνήμη των «ΔΑΣΚΑΛΩΝ»,   “Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”   ή  “Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ”  κάνουμε τους αγώνες. Και με … “Kids’ Athletics” ή τοπικούς αγώνες, οι διοργανωτές “Τιμούν” τους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ τους.
Προς τί οι τόσες υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που βάζει ο ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση των αγώνων και μάλιστα με τα πάντα να τα “πληρώνουν” οι διοργανωτές; Μήπως θέλει να αφήσουμε και αυτούς (τους δύο τρεις αγώνες που γίνονται π.χ. στη Θεσσαλονίκη), να τους κάνει ο ίδιος;
2) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015, 3) ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ,  4) Απολογισμός εκδρομής στο Βελβεντό, 5) Διάφορα θέματα λειτουργίας του συλλόγου, κ.α.
ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ 2015

print

Written by