ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ … ΟΛΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΩΝΕΥΤΕΣ)

Τι να κάνουμε με αυτά τα κορίτσια μας, τα οποία δεν φτάνει που είναι μακριά μας -βάλαμε 10 κιλά από τη «στεναχώρια μας»!-, απολογούνται κιόλας που βρίσκονται στη Γερμανία και δεν μπόρεσαν να είναι παρούσες στο κάλεσμα για φωτογράφιση.
Καλά βρε! Θεοδώρα Βακουφτσή (εσύ μόνο την Ανθούλα αγαπάς, το ξέρουμε!), απολογείσαι που δεν ήρθες για τη φωτογράφιση; Πάρε αμέσως ένα δωράκι (100 ακατέβατες …).
Κορίτσι μου όταν έγραφα να έρθουν για φωτογράφιση οι παλιοί μας αθλητές εννοούσα όσοι βρίσκονται κοντά μας και όχι από τη Γερμανία! Βέβαια υπήρχε και ένας άλλος όρος «πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε μαζί», εσύ από ότι ξέρω ακόμη δεν έχεις παιδιά … άρα και από εδώ φάουλ είσαι, (δώρο , ακόμη 50)!
Κούκλα μου, το ότι σε αγαπάμε όλοι, όσοι είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε, δεν χρειάζεται να το γράψουμε και στο διαδίκτυο! (εμείς το κάνουμε όμως … μήπως είναι και κανένας -στη Γερμανία- που δεν το ξέρει).
Ευχόμαστε να είσαι καλά και επειδή ξέρουμε ότι μας έχεις στο μυαλό σου και επίσης  είμαστε σίγουροι -πως το ξέρεις- ότι, ούτε και εσύ φεύγεις από το δικό μας το μυαλό, στα μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε διαρκή επαφή. Τι σημασία έχει που έχουμε να ιδωθούμε από τις 8.7.14 για εμάς δεν έφυγες ποτέ είσαι συνέχεια δίπλα μας, και στο ημερολόγιο και στην προπόνηση και στο μυαλό μας. … Και εμείς σε αγαπάμε «Αχώνευτη» και το λέμε μάλιστα και δημόσια. Να είσαι καλά και μη στενοχωριέσαι με τίποτε.
Φιλιά πολλά από όλους της Οικογένειάς σου, αυτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by