ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ «ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ» ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Το αν περάσαμε καλά στο χθεσινό Δ.Σ. στο Κορδελιό, θα σας το απαντήσω έμμεσα.

Το μυστικό της επιτυχίας των συναντήσεων του Δ.Σ. Δεν είναι ο χώρος, δεν είναι το πόσο μακριά ή κοντά είναι το σημείο της συνάντησης, δεν είναι το καλό φαγητό ή το καλό κρασί. Είναι η διάθεση των όσων συμμετέχουν που παραμερίζουν τα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα (απόσταση, κρύο ή ζέστη) και η κάθε συνάντηση είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Το μυστικό μας -με δύο λέξεις- είναι «οι ανθρώπινες σχέσεις».

Με τις ανθρώπινες σχέσεις που «κυκλοφορούν» στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο, όπου και να πάμε, ό,τι και να κάνουμε -καλά- θα περάσουμε.

Η κάθε απουσία κόβει και ένα κομμάτι από το σύνολο της χαράς μας, γιαυτό στις «ανθρώπινες σχέσεις» προσθέτουμε και το «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο»…

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  1. Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή  και η ανταλλαγή δώρων των αθλητών θα γίνει την παρασκευή  19.12.14  στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (θα ζητηθεί η έγκριση από το Στάδιο).
  2. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το κόστος των ημερολογίων να πλησιάζει τα 2 € το ένα,  η τιμή πώλησης των ημερολογίων καθορίζεται στα 2,5 €.
  3. ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ: Το πρώτο μπλουζάκι του συλλόγου δίνεται δωρεάν, το δεύτερο ή τρίτο θα χρεώνεται 5 € το μπλουζάκι.
  4. Ξενοδοχεία στις πόλεις των αγώνων. Ορίζεται ο κ. Τριανταφύλλου Ευάγγελος, να ρυθμίσει τα  ξενοδοχεία στις πόλεις που θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, σε συνεννόηση με τους προπονητές.
  5. Από την εκδρομή στο Βελβεντό περίσσεψαν 30 €. Το ποσό αυτό μπαίνει ως έσοδο στο σύλλογο (αρ. απόδειξης 614/28.11.14).
  6. Στην κοπή της Πίτας θα γίνει η κλήρωση των δώρων που προσφέρονται στο σύλλογο (για το σκοπό αυτό), από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.
  7. Ο κ. Τριανταφύλλου προτείνει να ζητήσουμε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή τον ΣΕΓΑΣ να οργανώσει διάφορα σεμινάρια που να ενδιαφέρουν τους αθλητές όλων των συλλόγων (διατροφολόγο κ.α.).
  8. Οι υπόλοιπες αποφάσεις ….. αφορούν στο σύλλογο. Ε! Ας μην τα μαθαίνετε και όλα!
print

Written by