Ο ΣΕΓΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ 5 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ

Ο ΣΕΓΑΣ κοινοποίησε τους (5) καλύτερους παίδες και τις (5) καλύτερες κορασίδες για τη χρονιά που μας πέρασε, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

Ζητάει δε, από τον κόσμο του στίβου, να ψηφίσουμε έναν παίδα και μία κορασίδα (από κάθε ηλεκτρονικό υπολογιστή) ώστε να βγάλει τους καλύτερους.

Η ψηφοφορία αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αφού ανάμεσα στα 5 παλληκάρια που διεκδικούν τον τίτλο του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ βρίσκεται και ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Γεώργιος Τριανταφύλλου.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου μας τρέλανε όλους φέτος:  

Όχι μόνο διακρίθηκε στα Πανελλήνια πρωταθλήματα (ήταν  1ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων με 4.80, 3ος στους Έφηβους με 4.70, 5ος στους Νέους με 4.80) αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει και εκτός των συνόρων της Ελλάδος.

ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:
Στους αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Νέων, που έγιναν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ήταν ο καλύτερος αθλητής της Ελληνικής αποστολής  και μετά από επανειλημμένα ρεκόρ κατάφερε με 4.95 να είναι 2ος μεταξύ των επικοντιστών από όλα τα κράτη της Ευρώπης.

ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:
Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (στην Κίνα), όπου με 4.80 προκρίθηκε στον τελικό.  Στον Τελικό πέρασε το  4.65 επίδοση που τον κατέταξε στην  8η θέση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Επισκεφτείτε τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ και γνωρίστε τους αθλητές και τις αθλήτριες,  που σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ ήταν οι καλύτερες πεντάδες (αγόρια  & κορίτσια) για το 2014.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

Στην ίδια σελίδα μπορείτε και να ψηφίσετε  έναν Αθλητή και μία αθλήτρια,  που -κατά τη γνώμη σας- ήταν ο καλύτερος και η καλύτερη για το 2014.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ό,τι και να ψηφίσετε η «οικογένεια» του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ δικαιούται να είναι -ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ- υπερήφανη για το παλληκάρι της.

ΜΠΡΑΒΟ … Απόστολε, ο κολλητός σου μας έβγαλε ασπροπρόσωπους! (Να κερδίζαμε και τον κ. Ανδρέα στην ημερίδα της 29.12.14)!!!

Γιώργο,
θέλουμε να επικεντρωθείς στο διάβασμα  για τις εξετάσεις σου στο Πανεπιστήμιο.  Για φέτος, δεν ζητάμε τίποτε από εσένα στο αγωνιστικό κομμάτι.  (Θέλουμε να έχεις ένα καρπούζι σε κάθε μασχάλη …). Ο επόμενος στόχος σου ας είναι:  «να μας κάνεις υπερήφανους και την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγωγικών».

Μη σε αγχώνει η απουσία σου από τις προπονήσεις. Ονομάζουμε την περίοδο αυτή (μέχρι τις εξετάσεις σου), «ενεργητική αποκατάσταση» και τελειώσαμε. 
Η συνέχεια θα είναι και πάλι δική σου υπόθεση. Με προσπάθεια (που δεν σε τρομάζει) θα μπορέσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις και πιστεύεις (και πιστεύουμε) ότι μπορείς.

print

Written by