ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΝ» 15-29/12/14

Οι εβδομάδες που μας έρχονται (15 με 29 Δεκεμβρίου) για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ περιλαμβάνουν τα πάντα,  «τρέχουν» έξι (6) εκδηλώσεις.  Σας υπενθυμίζω τις εκδηλώσεις που ακολουθούν για να προετοιμάζεστε.

1.  Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:  Η συγκέντρωση των τροφίμων είναι σε «καλό δρόμο», όπως αποδεικνύει το σχεδόν γεμάτο καρότσι, που με υπερηφάνεια δείχνουν τα παλληκάρια μας Σάκης και Δημήτρης. Υπενθυμίζουμε σε όσους το ξέχασαν ή το γνωστοποιούμε σε όσους δεν το έμαθαν, ότι όποιος μπορεί και θέλει να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια της συγκέντρωσης τροφίμων για τους άπορους συμπολίτες μας, έχει την ευκαιρία να το κάνει μέχρι και τη  Παρασκευή 19.12.14 που θα γίνει η γιορτή μας.

 

2.  Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Πέντε παίδες και ισάριθμες κορασίδες είναι στον σχετικό πίνακα με τους υποψήφιους κορυφαίους του 2014. Αθλητές που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων και για τους οποίους μπορείτε να ψηφίσετε έως και την Πέμπτη (18/12). Στους υποψήφιους για τον  καλύτερο Παίδα είναι και ο αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Γεώργιος Τριανταφύλλου.  
Πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε τα κατορθώματα του Γιώργου.
Πατήστε ΕΔΩ για να ενημερωθείτε από το ΣΕΓΑΣ και ΕΔΩ για να ΨΗΦΙΣΕΤΕ. 

 

3) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΟΙΝΙ 6μ. ή 4μ.

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα γίνει ο διαγωνισμός αναρρίχησης σε σχοινί. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ.   (Οποιοσδήποτε χρήστης στο διαδίκτυο μπορεί να προσθέσει στοιχεία, δεν απαιτείται σύνδεση).

 

4) Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ -ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ- ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:

Τη Δευτέρα 29.12.14 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ και στο ωράριο που έχει προπόνηση ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ (18:00 – 21:00), θα γίνει εσωτερική ημερίδα ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ & ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (εκτός των Ακαδημιών).

ΩΡΕΣ

Α/Γ

Π/Κ (98-99)

ΠΠ-ΠΚ/Α

ΠΠ-ΠΚ/Β

ΜΙΝΙ

18:00

 Μαθήματα δεν υπάρχουν.
 Ερχόμαστε λίγο νωρίτερα για να τα Προλάβουμε όλα.

«ΣΠΑΣΤΟ»
ΔΗΛΩΣΤΕ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΑΣ

«ΣΠΑΣΤΟ»
ΔΗΛΩΣΤΕ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΑΣ

19:00

ΚΟΝΤΩ

ΜΠΕΛΟΣ Θ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦ/ΛΟΥ Γ.
ΡΙΖΟΣ Α.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦ/ΛΟΥ Ν
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ Δ

ΚΟΝΤΩ

ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

40μ.

40μ.

       

20:00

ΚΟΝΤΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΝΤΩ

ΤΡΙΑΝΤΑΦ/ΛΟΥ Α
ΜΑΛΕΑΣ Σ.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ
ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗ Θ.
(και όσους προτείνει
ο κ. Κοσμάς)

 

20:30

60μ.

60μ.

     

20:45

   

50μ.

40μ.

 
 

5) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015:  

Την Παρασκευή 19.12.14 στις 19:30 θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή (με σκετς, ποιήματα και διάφορα δρώμενα από τους αθλητές του Συλλόγου). Στο τέλος θα μοιραστούν και τα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ του 2015. (Υπενθυμίζουμε κοστίζουν 2,5 € το ένα. Πάρτε και κανένα παραπάνω ημερολόγιο για να δώσετε και στη θεία, τον θείο, στη γιαγιά ή στον παππού για να βλέπουν τους παιδαράδες τους!)

 

6) Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ:  

Με το τέλος της γιορτής θα γίνει η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των αθλητών/τριών του συλλόγου. Μικροί μεγάλοι (συμμετέχουν και οι προπονητές) καλείστε να φέρετε το δωράκι σας, το οποίο θα βάλουμε στο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο. Θα γίνει η γιορτή  και στη συνέχεια θα μοιράσουμε τα δωράκια. Οι προπονητές θα δώσουν σε κάθε παιδί και ένα  δωράκι (στην τύχη).

[Γονείς, εδώ θέλω την προσοχή σας (κυρίως όσοι έχετε μικρά παιδιά). Για τα μικρά πρέπει να φροντίσετε εσείς -οι γονείς- να φέρουν κάποιο δωράκι. [Για να μην ξεφύγουμε, ορίσαμε ότι ένα απλό δωράκι 3-5 € και κατά προτίμηση unisex θα είναι καλό για την περίπτωση]. Βάλτε το γούστο σας και φέρτε ό,τι νομίζετε, ότι θα έκανε το κάθε παιδί χαρούμενο).  Αν αρκετά  παιδιά, δεν φέρουν, μπορεί να εκτεθούμε και να ψάχνουμε τελευταία στιγμή να καλύψουμε την έλλειψη σε δωράκια!  Μη μας φέρετε στη δύσκολη θέση -να μη φτάνουν τα δωράκια-! Συνήθως το καλύπτουμε … με το να μην παίρνουν οι προπονητές αλλά … παιδιά είναι και αυτοί, θα πληγωθούν!

print

Written by