ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το πρόγραμμα της γιορταστικής μας εκδήλωσης “ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” περιλαμβάνει διάφορα δρώμενα από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας καθώς και Ανταλλαγή δώρων, Ενημέρωση των γονέων, διάθεση του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2015 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.ά.

 

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Προσέλευση θα γίνει κανονικά τις ώρες που έχουν ρυθμίσει οι προπονητές για τα διάφορα γκρουπ (19:00). Για όσα γκρουπ έρχονται νωρίς η προπόνηση θα γίνει μέχρι τις 18:45, μετά όλοι στην αίθουσα (όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ).

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 19:20

Η ΕΙΣΟΔΟΣ  αθλητών και γονέων στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (μετά τις 19:15), θα γίνεται μόνον από την πόρτα που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική είσοδο του Κ-3. Η εσωτερική είσοδος θα είναι μόνον για τους αθλητές που συμμετέχουν στα διάφορα σκετς.
Στην αίθουσα θα υπάρχουν περιορισμένος αριθμός καθισμάτων. Όποιος προλάβει κάθεται.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(Τελευταία ημέρα συγκέντρωσης).
Όσοι δεν έφεραν ακόμη και επιθυμούν να φέρουν τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, φέρνουν μαζί τους το σακουλάκι με τα τρόφιμα και το τοποθετούν επάνω στα ήδη συγκεντρωθέντα τρόφιμα, στο καρότσι που θα βρίσκεται στην είσοδο του Κ-3.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ: Δίπλα στα παράθυρα της αιθούσης υπάρχει ένα καραβάκι όπου εκεί θα τοποθετήσουμε όλοι τα δωράκια μας, για να γίνει στη συνέχεια η ανταλλαγή.

ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ: Η όλη παρουσίαση των αθλητών διαρκεί περίπου (1) μία ώρα. 19:20 – 20:20.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ: Θα γίνει στις 20:25 -20:35 οπότε και όσα παιδιά έχετε φροντιστήριο μπορείτε να προλάβετε!
Συμμετέχουν ΟΛΑ τα παιδιά και οι προπονητές που δηλώνουν «παιδιά» (δηλαδή όσοι είναι κάτω από τα … -οντα)! 
[Ε! κ. Νίκο, τα πάντα κάνω για να συμπεριλάβω και την ηλικία σου]!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ: Παράλληλα με την ανταλλαγή των δώρων (καθώς και σε κάθε κενό των σκετς) θα καλύπτουμε το κενό με ερωτο-απαντήσεις.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Σε ένα από τα  «ενημερωτικά πεντάλεπτα» θα γίνουν και προτάσεις για το «πού να διατεθούν» τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα.
Τις προτάσεις θα καταγράψει η τριμελής επιτροπή διάθεσης των τροφίμων (κ. Μανιού Αικ. Πρόεδρος ΑΣ ΡΗΓΑΣ, κ. Δούναβης Κων/νος εκπρόσωπος Γονέων, κ. Γκοτζαμάνη Σοφία προπονήτρια).
Η Τριμελής επιτροπή,  αφού λάβει υπόψη της τις προτάσεις, θα αποφασίσει για το πού θα διατεθούν τα τρόφιμα. (Όπου και να διατεθούν θα «πιάσουν τόπο». Είναι αδύνατον να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των συνανθρώπων μας)!

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ: Τα ημερολόγια θα τα προμηθευτείτε από τους προπονητές των παιδιών σας, που θα βρίσκονται σε τέσσερες διαφορετικά σημεία της αιθούσης (τα δύο 5 €, τα τέσερα 10 €).
1) κ. Ελένης και κ. Νικολέττας, 2) κ. Κατερίνας και κ. Σοφίας. 3) κ. Κοσμά και κ. Γιάννη, 4) κ. Φαρμάκη, κ. Γιώργου, κ. Φώτη.

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ. Σε ξεχωριστό τραπεζάκι (κοντά στο μονόζυγο) θα βρίσκονται δύο προπονητές (κ. Νικολέττα και κ. Γιάννης) για να βοηθήσουν στην τακτοποίηση των συνδρομών.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ:  

ΟΙ Ακαδημίες (Γκρουπ των κ.κ.: ΕΛΕΝΗ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΟΦΙΑ, ΜΑΡΙΑ) σταματούν μετά τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.  Επανέρχονται κανονικά από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ:  Το Πρόγραμμα προπονήσεων για τα γκρουπ των (κ.κ. ΚΟΣΜΑ, ΓΙΑΝΝΗ, ΦΑΡΜΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΦΩΤΗ) για τις γιορτές, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα σε μια συγκεντρωτική κατάσταση προπονήσεων. Για τις γιορτές, αθλητές από κάποιο γκρουπ, που πιθανά θα λείψει ο προπονητής τους, μπορούν να έρχονται για προπόνηση με άλλους προπονητές (μετά από συνεννόηση).

 

print

Written by